Arkiver

Nyheder

Det kan kræve sit at komme til USA

Vil du gerne arbejde, hyre folk og bygge din virksomhed op i USA? Ja, så har du et stort arbejde foran dig – det kræver nemlig sit at komme til USA, hvis du har et ønske om at opholde dig der i mere end tre måneder på et turistvisum. Dette fortæller Toke Kruse om i bogen ‘Company to America  – Visum til USA: Sådan kommer du til USA med din danske virksomhed’

Toke Kruse har to virksomheder, Billy’s Billing og Slideshop solidt plantet i et iværksættermiljø, som du ikke finder andre steder på kloden – her er tale om iværksætterbyen San Francisco.

”På cirka tre måneder fik jeg mit arbejdsvisum, som har sikret mig, at jeg nu sidder på 29. etage i midten af San Francisco på en af mest eftertragtede adresser – både privat og professionelt.”

Toke kan dog berette om, at det ikke var så lige til at ansøge om arbejdsvisum til USA:

”Da jeg selv påbegyndte min visumansøgning fandt jeg hurtigt ud af, at det var komplet umuligt og meget tidskrævende at gøre det hele selv. Derfor besluttede jeg mig for at kontakte eksperter, som havde prøvet det før – jeg var allerede på det tidspunkt stødt på folk, som havde måttet gå forgæves med deres arbejdsvisum til USA.”

Han fortæller desuden, at det er både besværligt og omfattende. Og det er ikke kun ansøgningsprocessen, som kræver tid og viden, også det at finde de rigtige rådgivere er en historie for sig selv.

”Efter jeg var blevet trukket igennem sandet og havde brugt mange penge på de forkerte mennesker, fandt jeg frem til to specialister, som begge hjalp mig til USA. Men deres hjælp var kun en del af mit arbejdsvisum. En anden stor del var de mere praktiske vilkår for at rejse ud af Danmark og ankomme i San Francisco.”

Alt dette er mundet ud i, at Toke har udgivet bogen ’Company to America – Visum til USA: Sådan kommer du til USA med din danske virksomhed’, så andre kan få gavn af de erfaringer, som han har gjort sig. I guiden får du gode råd om at flytte til USA og om at få arbejdsvisum, praktiske guidelines til hvordan du kommer fra Danmark til USA samt en liste over rådgivere du vil få gavn af, så du undgår de forkerte rådgivere.

Super tilbud til Trendsonline.dk læsere
Så har du en drøm om at komme til USA, er der helt sikkert inspiration at hente i Toke Kruses bog. Og vi har fået Toke til at give Trendsonline.dk læsere et knald tilbud, så du får 75 % rabat på bogen og kan købe den til $50.

Brug linket her for at benytte dig af tilbuddet – www.companytoamerica.com

Skriv et svar