Arkiver

Nyheder

Launch This Year – lav en mobilapp i 2013

LaunchThisYear er en guide, der trin for trin hjælper dig med at lancere en mobilapp. Guiden blev lanceret 1. januar 2013 og er henvendt til udviklere af mobilapps, der har et ønske om at lave en mobilapp i løbet af 2013 – i løbet af 12 måneder vil man altså kunne fuldføre projektet med hjælp fra LaunchThisYear.

Ifølge founder Mikael Cho handler LaunchThisYear om, at få det til at virke knap så skræmmende at give sig i kast med udviklingen af mobilapps – folk skal have muligheden for at være innovative. Mange af dem, som udvikler mobilapps, har aldrig prøvet det før, derfor er det relevant med en guide, der kan hjælpe dem på vej.

LaunchThisYear består af tre dele:

  1. Uddannelse
  2. Værktøjer
  3. Planlægning

I uddannelsesdelen er der vægt på de opgaver, man som udvikler af mobilapps står foran. Det kan eksempelvis være at klargøre, hvad det er for et problem, som ens app forsøger at løse samt at finde den kategori, som appen skal ligge under i app-butikkerne. I forhold til værktøjer, vil der blandt andet blive lagt nyttige links ud, mens der i planlægningsdelen vil være hjælp at hente i forhold til at lave en tidsplan for projektet, herunder at få de ugentlige milepæle udført.

Så vil du gerne lave en mobilapp i 2013, så er det bare med at komme i gang!

Skriv et svar