Arkiver

Nyheder

Holdsport.dk – et onlinesystem til koordinering af holdsport

Frank Bjergø står bag Holdsport.dk, der blev lanceret i 2004. Siden forenkler kommunikation og koordinering af alle typer af holdsport. Siden har gennemgået en rivende udvikling og har i dag næsten 100.000 brugere. I december udkom der på baggrund af efterspørgsel fra brugerne også en mobilapp, som omkring 2000 personer downloadede den første dag, den kom på markedet. Alt i alt noget af en succeshistorie.

Frank Bjergø har forsket i samarbejde via netværk og det var da han skrev sin ph.d. at for alvor fik gang i koordineringen af holdsport. Mere specifikt så fik Frank Bjergø Idéen til Holdsport.dk fik i 2004. Han spillede fodbold på fritidsbasis og oplevede selv, hvordan det var problematisk at planlægge og kommunikere for spillere og trænere. Det var et problem, som han besluttede sig for at finde en løsning på.

Løsningen blev Holdsport.dk. Tjenesten er gratis og indeholder en række funktioner, som forenkler såvel kommunikation som koordination i forhold til alle typer af holdsport. Der findes for eksempel en kalender, medlemsoversigt, registrering af spillere og det er ligefrem muligt at lave statistisk over diverse ting såsom mål og røde/gule kort. På Holdsport.dk står der:

”Holdsport.dk er trænerens hjælper, et avanceret kalender/tilmeldings-system med 3 typer af tilmelding til holdets aktiviteter. Hver tilmeldingsform understøttes af forskellige udsendelser af emailreminders og gratis SMS. Fx udsendes emails/reminders til tilmeldte, afmeldte eller spillere som ikke har meldte sig til en aktivitet. Desuden indeholder holdsport en medlemsoversigt med trænere, spillere, inaktive og skadede spiller. Holdsport indeholder samtidigt en række andre funktioner til koordination af holdsport og muligheder for holdet kan samles online.”

Det hele er gået stærkt og i dag er Holdsport.dk Danmarks største sociale medie inden for sport. Frank Bjergø har de sidste par år også udelukkende koncentreret sig om Holdsport.dk. Han sagde sit job op og i dag driver han sitet fra et kontorfællesskab i Aarhus. Foruden ham selv er der to andre, der hjælper til med at videreudvikle konceptet.

Seneste skud på stammen af mobilapp’en, som brugerne efterhånden havde efterspurgt i flere år. Mobilapp’en så sit lys i december 2012 og fik på første dag omkring 2000 downloads. Der arbejdes nu videre på succesen og næste udgave skulle komme til at indeholde flere og bedre funktioner end den nuværende.

Vi glæder os på Trendsonline.dk til at se, hvilke nye funktioner den næste version af Holdsport.dk kommer til at indeholde.

Skriv et svar