Arkiver

Nyheder

Ny jobportal sparer tid og penge for virksomhederne

HeyStudent og HeyCompany er opbygget som et datingsite og gør det let at lave det perfekte match, når virksomheder søger unge med særlige kompetencer til studiejob. Det er særligt relevant i en tid, hvor jobs ikke ligefrem hænger på træerne.

Det er nu blevet lettere for studerende og virksomheder at finde hinanden. Hvor virksomhederne tidligere skulle bruge tid på at formulere traditionelle jobopslag og håndtere en lind strøm af ansøgninger, kan de nu gøre brug af internetportalen www.heycompany.dk, hvor virksomheder med en profil ved hjælp af diverse søgefiltre på et øjeblik kan indkredse studerende med lige netop de kompetencer, de søger.

Dorthe Stricker, indehaver af New Media Mob i Århus, er blandt de 28 virksomheder, der allerede har gjort brug af den nye portal. Hun er umiddelbart begejstret.

”Jeg har forsøgt at komme i kontakt med studerende via forskellige andre kanaler og det her er uden sammenligning, det bedste jeg har set. Man kan selv sætte de kriterier ind man skal have opfyldt, det er nemt at få overblik over hvad der er at vælge i mellem og når man så har fundet de studerende, man ønsker at gå videre med, så er det let at skrive til dem via portalen. Det har sparet mig for en masse tid”, siger Dorthe Stricker

Iben Jeppesen, der læser cand. merc. i marketing på handelshøjskolen i Aarhus, er en af de mange unge, der har oprettet en profil på www.heystudent.dk, som er de studerendes indgang til portalen:

”Om ikke så længe skal jeg til at skrive kandidatafhandling. Til det skal jeg have fundet en virksomhed, jeg kan skrive om, og jeg er ret sikker på, at jeg vil kunne bruge HeyStudent til det.”

”På nogle af de andre jobportaler er det hele så omstændeligt. Det hele er pakket ind i klichéer og buzzwords og det tager rigtig lang tid, at få udfyldt det hele. På Hey Student er det mere enkelt og direkte. Der er ikke plads til at skrive så meget, så man er tvunget til at være mere skarp.”

For indehaver af HeyStudent og HeyCompany, Peter Skovager, er målet klart.

”Vi vil være den foretrukne jobbørs for virksomheder og studerende. I første omgang er vores fokus på Østjylland, fordi det er her vi har vores base. Men på lidt længere sigt, så vil vi have fat i virksomheder og studerende fra lange og mellemlange videregående uddannelser i hele landet. Det er ambitiøst, men jeg synes den modtagelse vi har fået viser, at vi har noget at have det i. Vores fokus er på at det her skal være nemt for både de studerende og for virksomhederne. Argumentet om at virksomhederne kan spare både tid og penge uden at gå på kompromis med kvaliteten, er heldigvis relativt populært ude hos virksomhederne”, smiler Peter Skovager.

Skriv et svar