Arkiver

Nyheder

Unikt dansk designet løbeur nu på Kickstarter

Leikr introducerer nyt dansk designet løbeur, der udfordrer hvor intuitivt et løbeur kan være. Leikr har en 2” farveskærm, hurtigere GPS og et smukt design. Leikr løbeuret kan nu købes på Kickstarter. 

Som aktiv løber står man med valget mellem traditionelle løbeure, som er begrænsede i deres funktionalitet, og smartphones, der har en lav batteritid og er meget bøvlede at løbe med. Med det nye sportsur fra Leikr vil man få det bedste fra begge verdener i ét produkt.

Leikr sportsuret er netop blevet lanceret på crowdfunding hjemmesiden, Kickstarter. Leikr blev lanceret den anden januar, og har allerede hentet $60,154 i støtte og solgt 231 af de allerførste Leikr ure. Desuden støttes Leikr af Seed Capital, som er den største venture fond for virksomheder i de tidlige udviklingstrin i Danmark.

Leikr uret præsenterer brugeren for en helt ny måde at tænke på og udfordrer de nuværende løbeure igennem dets unikke design og imponerende intuitive karakter. Med Leikr uret får du en træningspartner, som kan hjælpe dig med at optimere din træning.

De fem sportsentusiaster bag Leikr har alle en baggrund i produktudvikling i telekommunikationsindustrien. Med Leikr uret kombinerer de dansk design med deres viden inden for smartphones, hvilket har resulteret i et ualmindeligt intuitivt og funktionsdygtigt sportsur. Leikr uret blev til da holdet bag, alle aktive sportsfolk, mente, at eksisterende produkter manglede helt basale funktioner.

“Med rødder i teleindustrien vidste vi, at vi havde teknologien til at producere et bedre produkt. Vi tog alt vores best practice og kombinerede det i en state of the art platform, som opfylder de behov du har når du træner,” forklarer Lars Møller, CTO hos Leikr.

Farveskærm med plads til det hele
Den store 2” farveskærm giver dig mulighed for at se dit tempo, hastighed, puls, distance, kalorieforbrug og tidsforbrug uden at du skal fumle med dit ur og skifte mellem forskellige skærmbilleder. Det lader dig ganske enkelt fokusere på din træning.

Leikr uret indeholder naturligvis også kort, så du kan følge din færden og se din position på den rute, du har valgt. Skal man f.eks. bruge et kort over maraton ruten i New York, kan denne downloades på konfigurationssiden på leikr.com. Leikr uret gør det også muligt for løbere at analysere deres resultater og dele dem på Endomondo, som Leikr samarbejder med. Data bliver overført automatisk når løberen ankommer til et af de registrerede Wi-Fi punkter.

Uret kan købes her: http://www.kickstarter.com/projects/903141699/leikr-the-new-danish-designed-gps-sports-Watch

1 kommentar

Skriv et svar