Arkiver

Nyheder

Den nye takeaway startup Hungry.dk vil udfordre Just-Eat

En ny konkurrent med JustEat alumni folk tager kampen op om takeaway-markedet herhjemme. Startuppen hedder Hungry.dk og der har i denne uge floreret en del rygter i de sociale medier og i startup miljøet, om at dette var Jesper Buch nye startup. På Hungry.dk hjemmeside skriver de bl.a.: Her åbner snart en helt ny takeawayoplevelse, og vi glæder os rigtig meget til at byde dig indenfor. Vi vil fra start, have samlet alt, hvad dit madhjerte begærer, fra restauranter over hele landet – lige fra pizza, pasta og burgere til sushi og meget andet.

JustEat sidder tungt på fastfood i Danmark og har gjort det rigtig mange år. Det er Jesper Buch, der har bygget det op fra idé til en millionforretning. Jesper Buch var også manden, der fik Morten Larsen med ind i virksomheden tilbage i 2005. Som alle ved så er Jesper Buch ikke en del af Just-Eat mere, men er efter sin rigtig gode exit på et trecifret millionbeløb en af de mest aktive angel investorer herhjemme. En af de første virksomheder Jesper investerede i var Miinto og efter en periode med idémændede bor roret, blev Morten Larsen direktør for Miinto.

Morten Larsen står bag
I går offentliggjorde Morten at han har stiftet Hungry.dk og har fundet den rette direktør, der skal styre den daglige drift og være med til at opbygge organisationen, dette er JustEat alumnien Rune Risom. Han havde ansvaret for i en periode at lave online marketing for madportalen.

“Efter en spændende karriere som direktør for JustEat i perioden 2005-2011 har jeg tænkt på det kunne være interessant, at lancere en konkurrent da det danske marked har plads til flere spiller.
Det bliver nu en realitet da jeg har stiftet selskabet Hungry.dk, skaffet kapital samt tiltrukket dygtige medarbejdere som er top motiveret for, at opbygge Danmarks nye Takeaway portal.
Jeg er fortsat 100% aktiv i Miinto og vil derfor følge udviklingen af Hungry via bestyrelsen.”, skriver Morten Larsen på Facebook

Opbakningen er stor fra folk på de sociale medier, der mener at Just-Eat kan blive bedre og de hviler for meget på laurbærrene.

“Det skulle være piece of cake at lave et VÆSENTLIGT bedre website aka brugervenlig oplevelse. Opbakning herfra!!! Go Go Go!”

“På tide med en seriøs konkurrent, JE hviler på laurbærrene…”

Når Morten Larsen er med kunne det tyde på at Jesper også har en finger med i spillet. Men det afkræfter han 100 % via telefon fra Spanien til Trendsonline.dk

“Jeg har ikke nogen ejerdele i Hungry.dk, det er Morten Larsen idé og hans projekt”, siger Jesper Buch til Trendsonline.dk

“men man skal aldrig sige aldrig”, slutter Jesper Buch med at sige til spørgsmålet om Hungry.dk

“Rigtig mange har spurgt om det samme og jeg følte, jeg var nødt til at lave en forklaring på Facebook. Jeg er virkelig blevet kimet ned af venner og familie og min inbox er ligeledes fyldt med mails fra folk angående Hungry.dk”, siger Jesper Buch.

Derfor skrev Jesper tidligere i dag følgende på Facebook.

“Breaking news:Ja – jeg har selvfølgelig endorset mine brødre ifm deres opstart af hungry.dk !!!!!
Blandede følelser men det er tid til forandring og eftersom der ikke er flere brødre tilbage i Just-eat og man desuden føler at den ånd vi i fællesskab skabte ikke er eksisterende i selskabet mere.
Mine buddies må give den whatever it fucking takes for at bygge op påny så der igen skabes et brotherhood og et fedt innovativt produkt… (Dem der har læst min bog kender til vores holdninger og vores ånd når man driver selskab)..”, skriver Jesper Buch på Facebook.”

Andre serieiværksættere spøger også
Det er ikke kun Jesper Buch der spøger i Hungry.dk, Morten Wagner, der er kendt som manden, der står bag Dating.dk og i dag har Freeway Media, gav i går på Facebook udtryk for at deres startup Roomservice.dk, godt kunne være interesseret i et samarbejde.

Om Hungry.dk, når startuppen kommer ud fra ovnen, er en nr. 12 med det hele eller en nr. 25, det er kan vi ikke sige. Men et er sikkert, det ser ud til at denne nye startup vil gå efter markedslederen Just-Eats solide tag i det danske marked.