Arkiver

Nyheder

Ladies First åbner afdeling i København

I efteråret slog de tre founders af Ladies First, Maria Garde, Alexandra Balshøj og Marie Kirkegård dørene op til første netværksmøde for kvinder med interesse for iværksætteri. Nu, 4 måneder senere åbner de også op i København, hvor efterspørgslen har været stor.

”Der har været en kæmpe interesse for netværket i Aarhus- hvor vi nu har over 400 medlemmer”, fortæller co-founder Alexandra Balshøj.

Ladies First synes at have ramt ned i en niche, som mange unge kvinder er interesserede i at blive en del af. Efteråret 2012 bød på 3 events afholdt af de tre founders – to netværksmøder med kvindelige talere, og en fire timers workshop hvor de fremmødte startede nye virksomheder. Netværkets medlemmer består af kvinder sidst i deres uddannelsesforløb eller i starten af deres karriere, som gerne vil finde modet og muligheden til at tage springet som iværksætter.

”Vi kan se et kæmpe potentiale i Ladies First, og vi brænder så meget for mulighederne som byder sig, at det nu også er tid til at inkludere de seje københavnske damer” fortæller Co-founder, Maria Garde.

Ladies First Cphs aktiviteter vil blive udarbejdet af netværkets founders, mens det daglige arbejde og opdatering af community vil blive varetaget af tre co-ladies Josefine Lykke, Sara Brodersen og Camilla Egelund.

Ladies First vil i 2013 arbejde på en række helt unikke formater, som vil blive introduceret i både Aarhus og København. I øjeblikket arbejder founderne desuden på at finde den rette løsning på at Ladies First kan blive en bæredygtig forretning, så parterne kan gå fuld tid på projektet.

Du kan blive medlem af Ladies First via Facebook, og læse mere om kvinderne bag og meget andet på netværkets hjemmeside, hvor der også er kontaktoplysninger at finde- hvis nogle derude skulle have lyst til at smide nogle penge efter projektet.

Ladies First Aarhus
Ladies First København

Skriv et svar