Arkiver

Nyheder

To danske startups finalister til The Europas

The Europas – Europas mest eftertragtede startup Tech Award (lige efter Trendsonline.dk prisen) har efter nomineringsfase fundet frem til finalisterne. Der var over 1000 nominerede og heldigvis kan Danmark være stolte over at to danske startups er med som finalister.

Det er hypede Everplaces, som vi også skrev om igår ang. deres tilføjelse til Everplaces konceptet, med Tine Thygesen bag roret. De er den ene nominerede, og hvis man skal tro opdateringer i de sociale medier så er hun meget stolt af dette.

Den anden danske startup er Big Bite games, der i øjeblikket har deres sociale fodboldspil Soccorama ude, hør vores interview med Soccorama. Alle finalister er fundet af juryen der bl.a. består af folk fra Index Ventures (som Trustpilot fik investering fra), founder af Youtube jawed Karim, Angel investor Troy Carter og mange flere.

Med over 1.000 deltager bringer The Europas hele det europæiske startup miljø tættere sammen, og det bliver en dag i startup hæderens tegn. Som noget nyt er der også en række regionale Awards, fra Bl.a. UK, Norden, Tyskland, Rusland, Mena m.fl.

“Europa sparker virkelig røv i øjeblikket”, siger med arrangør Pad Cosgrave og fortsætter. Vi ser rigtig mange super interessante startups fra Bl.a. Israel, UK, tyskland, Skandinavien og Irland.

People choice Award
Som en anden del af showet så er der også en people choice award og her har der været intens kamp om at få flest stemmer. 147.321 har allerede stemt og listen af alle startups kan blive fundet her.

Vi ønsker tillykke til Everplaces og Big Bite Games og håber de vil trække mere hæder hjem til dem selv og Danmark.

Skriv et svar