Arkiver

BusinessNyheder

Det nye danske startup Hungry.dk og tyske DeliveryHero laver samarbejde

Hungry.dk bliver en ny spiller på det danske fastfood marked, det er tre tidligere JustEat folk Morten Larsen, Rune Risom og Matthias Løwe der står bag. Der har været meget debat om dette i de sociale medier og Martin Thorborg har også været ude og kommentere på hele sagen. Trendsonline.dk tog en snak med JustEat for at høre hvad de synes om, at der kommer en ny konkurrent.

“Det der kommer en konkurrent i Danmark har jeg ikke mange kommentarer til, vi har i dag tre andre konkurrenter i Danmark, det er business as usual”, siger Klaus Nyengaard til Trendsonline.dk og fortsætter.

“Men det der er lidt usædvanligt, er at der ikke kun er en JustEater, men der er tre stykker. Det er nogle folk, der har haft en god tid og været i firmaet et godt stykke tid, og fået rigtig meget ud af at være i virksomheden, både med hensyn til personligudvikling men også har fået et finansielt afkast. At de så kort tid efter de er gået ud af JustEat vælger at lave en konkurrent – det er jeg lidt uforstående overfor, men det er jo et frit land, så de kan gøre hvad de vil”

Tyske Deliveryhero bliver leverandør på tekniskplatform
Men det er ikke kun Hungry.dk og en lille startup de kommer til at konkurrere i mod, men i følge vores kilder, får de fra starten af en teknisk platform fra tyske DeliveryHero. De er konkurrenter til JustEat på mange andre markeder, og giver Hungry.dk et fundament og en teknisk platform der er gennemtestet og virker.

“De gør det her i samarbejde med Delivery hero, som i flere år har forsøgt at jage os som den store interationale markedsleder, og det har de ikke haft meget held med. Hvis de ved at give Morten en teknologisk platform, så kan drille os lidt på hjemmemarkedet, så hjælper det også deres dagsorden.”, siger Klaus Nyengaard

Konkurrencen om fastfood markedet bliver skærpet yderligere med den nye konkurrent, og vi kan kun vente på at Hungry.dk kommer lidt videre for at finde ud af helt præcis hvordan de vil konkurrere om folks appetit for pizza og andet fastfood. Vi har forsøgt at få en kommentar fra Morten Larsen eller Rune Risom men desværre uden held. Dette indlæg bliver i morgen fulgt op med “Daniels time-out – lad os ryge en fredspibe og dele en pizza”.