Arkiver

Nyheder

BodyBeat-app til iPhone motiverer dig til vægttab

Den nye app hedder BodyBeat og er baseret på den nyeste forskning indenfor sundhed. BodyBeat tilpasser sig den enkelte bruger og hjælper med at få et fuldt overblik over kost, træning og vægttab. Trendsonline.dk har fået en snak med manden bag BodyBeat, Steffen Egelund Jensen fra firmaet Upbeat Software ApS.

Steffen Egelund Jensen fortæller om baggrunden for overhovedet at lave en sådan app:

”At kæmpe med overvægt er enormt demotiverende i længden, det kræver personens fulde fokus i en lang periode og for nogle hele livet. Som mange andre har jeg prøvet utallige former for værktøjer og kost-systemer og hvis jeg så endelig fandt en, der gav resultater, så mistede jeg motivationen, fordi den enten krævede en meget speciel kost eller at de medfølgende værktøjer var for omstændige at bruge.”

Men BodyBeat sørger for, at man let kan se energiindhold, sammensætning og glykemisk indeks for de fleste fødevarer og den intelligente kalorietæller holder automatisk styr på den anbefalede fordeling af protein, kulhydrater, fedt og kostfibre. Når brugeren registrerer træning, beregner app’en et individuelt antal bonus-kalorier, som brugeren må indtage. Bonus-kalorier kan hjælpe til at gøre et vægttabs-forløb mere overkommeligt.

“Jeg har selv prøvet mange af de kalorietæller-apps, der findes på markedet, og det jeg har savnet i dem, har jeg indarbejdet i min egen app. Det betyder fx, at app’en husker, hvad jeg typisk spiser, og at den derfor bliver hurtigere og hurtigere at bruge hele tiden. Det gør, at man ikke bliver træt af at bruge den,” forklarer Steffen Egelund Jensen.

BodyBeats ultimative mål er at være den hurtigste og smarteste måde at opnå fuld kontrol over et vægttabsforløb på! Alt sammen lige ved hånden på brugerens iPhone. Steffen Egelund Jensen er dog opmærksom på ikke at love for meget med BodyBeat:

”Jeg har fra starten haft fuld fokus på, at BodyBeat ikke skal love nogle mirakelresultater såsom tab 3 kg på 7 dage og at alt skal være så korrekt som muligt. Derfor har jeg i udviklingsforløbet haft kontakt til flere ernæringseksperter og forskere med fingeren på pulsen indenfor vægttab. Målet er, at BodyBeat bliver ligeså hurtigt at bruge, som det er at tage tøj på og dermed sikre, at brugeren fastholder fokus og opnår sit mål.”

BodyBeat er udgivet på norsk og dansk med en omfangsrig mængde data tilpasset til hvert land, og målet er at udgive på yderligere seks sprog i 2013. Steffen Egelund Jensen mener, at fremtidsudsigterne er positive:

”Fremtiden er lys, da tilbagemeldingerne på BodyBeat generelt er meget positive, selvfølgelig er der forbedringsmuligheder, men kernefunktionaliteten virker og sparer brugerne tid i den daglige kamp med vægttabet”

Steffen Egelund Jensen erkender, at konkurrencen er hård, da førende internationale konkurrenter har mange 100.000 brugere. Men han er ambitiøs:

”… med BodyBeat vil jeg slå benene væk under dem”

Hos Trendsonline.dk håber vi, at Steffen Egelund Jensen og BodyBeat når deres mål og dermed kan få slået benene væk under konkurrenterne!

Demonstrations-video og yderligere information kan findes på https://www.bodybeatapp.com

Skriv et svar