Arkiver

Nyheder

Interview med to Accelerace deltagere Wantr og LoveMyHome

Vi løftede sløret for Accelerace og de nye deltagere i tirsdags, se artiklen om Accelerace nye batch, der er mange rigtig gode og spændende startups imellem og det udviklingsforløb de skal igennem, kan betyde rigtig meget for deres fremtidige succes. Trendsonline.dk tog en kort snak med to af deltagerne fra Accelerace og både Stefan Bech fra Wantr og Janus fra LoveMyHome glæder sig rigtig meget til de næste mange måneders samarbejde med Accelerace og de andre virksomheder, der er en del af dette.

Wantr er en social platform hvor man nemt kan “Wante” ting man finder på nettet. Dette giver mulighed for at andre kan lade sig inspirere og selvfølgelig finde ting man ikke havde kendskab til. Stefan der er co-founder fik kendskab til Accelerace gennem sidste års deltager Admazely.

“Vi har hørt meget godt om programmet fra nogle af de andre startups, der har været igennem – bl.a. Admazely, som vi kender godt. Acceleraces konsulenter er top skarpe og har tunge, relevante erfaringer, hvilket gør det muligt at springe forspillet over og gå direkte til at diskutere de svære spørgsmål… det betyder alt.”

For LoveMyHome skete kontaktet ved en henvendelse fra Accelerate, og de glæder sig rigtig meget til at blive superskarpe i præsentation og kommunikation. Hele udvælgelsesproceduren har skærpet dem rigtig meget.

For LoveMyHome skete kontakten ved en henvendelse fra Accelerate, og de glæder sig rigtig meget til at skærpe forretningsmodel og go to market

“Vi har indtil nu haft et primært fokus på produktet. At skabe det bedst mulige produkt. Det er sundt for virksomheden indimellem at zoome ud, og se tingene fra et andet og større perspektiv. Samtidig at skulle koge hele din virksomhed, produkt, trackrecord og forretningsmodel ned til en 15 minutters præsentation kræver du er superskarp i din kommunikation. Så vores profil er blevet trimmet. Jeg elsker at fortælle andre om LoveMyHome og mulighederne på vores marked, så generelt har det været en fornøjelse, at få lov til at gøre det foran nogle af Danmarks førende investorer og iværksættere.”

For Wantr, føler de, at de har været dygtige at komme igennem nåleøjet efter seks måneders dialog med Accelerace

“Accelerace har mødt 400+ startups over en periode på 6 måneder. De teams, der ønsker at søge ind, laver en skriftlig ansøgning, som i store træk minder om en forretningsplan. Accelerace udvælger de bedste teams til at pitche for et selection board, som foretager den endelige udvælgelse. Der er små 30 startups i vores batch fordelt ca. 50/50 mellem KBH og Århus.”, siger Stefan til Trendsonline.dk og fortsætter

“Vi ser Accelerace som en aktiv sparringspartner, der træder ind på vores team og trækker i vognstangen. Vi forventer en meget hands-on involvering ift. de praktiske udfordringer og opgaver, som vi arbejder med – go-to-market, internationalisering, staffing, etc. Vi regner med at få strategisk og operationel sparring, et bredt netværk og real-life erfaringer fra 100+ Accelerace alumni, der har stået med mange af de samme udfordringer som os. Og så kommer vi jo til at lære en masse andre spændende danske startups at kende. Det glæder vi os til.”

LoveMyHome glæder sig til at blive udfordret på deres forretningsmodel og hvordan de nemmest skalerer deres forretning i 2013.

“Vi forventer først og fremmest at blive stillet en masse svære spørgsmål, som resulterer i at vi bliver endnu skarpere på vores forretningsmodel og Go To Market. Vi har allerede skabt proof of concept og proof of business. Hovedtemaet for 2013 er at skabe proof of scale og det glæder vi os til at gøre sammen med Accelerace.”

Trendsonline.dk glæder sig til at følge deltagerne og ser frem til at mødes med flere af dem senere på året, imellemtiden kan vi kun endnu engang ønske dem tillykke.

Se LoveMyHomes video ved at klikke på billedet nedenfor
LoveMyHome_1