Arkiver

Nyheder

Breaking news: Tradeshift indgår i partnerskab med Intuit

Tradeshift og en af de mest prominente IT virksomheder fra Silicon Valley / USA, Intuit laver et partnerskab der inkluderer en betydelig strategisk investering fra Intuit i den danske B2B platform.Investeringen er foretaget med en øget værdiansættelse i forhold til Tradeshifts forrige investeringsrunde, og er baseret på den vækst og fremgang virksomheden har opnået over det seneste år.

Da Trendsonline.dk tog en kort snak med Mikkel Hippe Bruun tilbage i december kunne han afsløre der var noget stort på vej, og Morten Lund åbnede yderligere op for posen i går om at der var “Big news på vej”, og det kan man virkelig sige at dette er.

 

En stor milepæl
Partnerskabet markerer et skelsættende øjeblik for Tradeshift, Intuits SMV kundebase på 5 millioner amerikanske virksomheder kombineret med Tradeshifts eksisterende netværk af flere end 150.000 SMV’er, vil tilsammen skabe et af de største netværk af forbundne leverandører. Den planlagte integration mellem Intuits bogførings- og betalingsprodukter og Tradeshifts elektroniske handelsnetværk vil streamline handel mellem Intuits store SMV kundebase og brugerne på Tradeshifts elektroniske handelsnetværk. SMV’er, som bruger QuickBooks, vil finde det lettere og mindre tidskrævende at leve op til sine enterprisekunders krav om e-fakturering. Store enterprises vil opleve at langt flere leverandører er villige til at deltage grundet den reducerede omkostning og friktion, som opnås med den planlagte integration.

“Hos Tradeshift ved vi, at fremtiden for erhvervslivet er afhængig af åben interaktion og forbindelse mellem virksomheder,” sagde Tradeshift CEO Christian Lanng. “Det centrale ved denne opfattelse er at forstå, at virksomheder i alle størrelser behøver en fælles platform, hvor de har adgang til de nødvendige værktøjer for at agere effektivt i en digital verden.”

“Vores partnerskab med Intuit vil skabe et af de største globale netværk af leverandører verden har set og det er et kæmpe skridt frem mod at opfylde vores målsætning om at forbinde enhver virksomhed på denne planet i ét delt og åbent netværk,” fortsatte Lanng.

Samarbejde med prominent virksomhed
Intuit er en af de mest prominte virksomheder i Silicon Valley og har eksisteret siden 1983 og var pionerer indenfor finansprogrammer og har i dag en markedsværdi på næsten 19 milliarder dollars.

“Vi valgte at indgå et partnerskab med Tradeshift på grund af kvaliteten af deres software, størrelsen og vækstraten på deres netværk og deres demonstrerede evne til at arbejde med nogle af de største selskaber i verden,” sagde Eric Dunn, senior vice president i Intuits Commerce Network Solutions group. ”Ved at forbinde Intuits mindre virksomheder med enterprises via Tradeshifts netværk løser vi et meget væsentligt problem for mange af vores kunder.”

Det har længe ligget i kortene at samarbejde, partnerskab eller opkøb ville ske fra en af de helt store amerikanske spillere, for som Fastcompany skrev tilbage i maj 2012, så havde Tradeshift muligheder for at disrupte hele markedet og stjæle markante markedsandele fra bl.a. Intuits Quickbooks. I stedet for at konkurrere, så har Intuit klogt valgt at samarbejde og investere et stort beløb i Tradeshift.

Trendsonline.dk ønsker hele holdet bag Tradeshift tillykke og dette er en fantastisk nyhed der igen sætter Danmark på det verdenskortet. Vi forsøger og få en yderligere kommentar fra Christian Lanng, der i øjeblikket befinder sig i et fly over Atlanten.

Skriv et svar