Arkiver

Nyheder

“Hvorfor” er nøglen til succes for dit startup

Simon Sinek har taget verden med storm med “Start with why”, og han er hovespeaker til Inspire Action Aarhus2013. Man skal sælge passionen – hvorfor driver man virksomhed – førend man sælger selve produktet. Nøglen til succes er præcis der når det lykkedes. Trendsonline.dk har fået par fribilletter til eventet, og hvis du kan skrive HVORFOR du er igang med dit startup så kan de blive dine, mere om det nederst i artiklen.

Hvis du ikke kender Simon Sinek, så kan du startede med at gå ind og se hans TED talk , der på nuværende tidspunkt næsten er set af 8,7 millioner. Til sammenligning kan nævnes at Steve Jobs legendariske “Commencement speak” på Standford University har på nuværende tidspunkt 9,8 millioner views.

En kapacitet kommer til Aarhus
Simon Sinek har en simpel men kraftfuld model til inspirerende lederskab, der starter med en gylden cirkel og spørgsmålet “Hvorfor?”. Hans eksempler inkluderer Apple, Martin Luther King og brødrene Wright.

”I disse krisetider skal der være et glimt af mening i galskaben. Hvis man som erhvervsdrivende konstant oplever modgang, kan det være svært at finde ressourcer til at tænke og handle anderledes. Eventen skal ses som en ekstraordinær og udefrakommende mulighed for at se tingene fra nye vinkler og blive motivere til at handle på situationen,” forklarer Thomas B. Hansen til Business.dk og fortsætter.

”Ved man, hvad der inspirerer og motiverer én, og er man i stand til at formidle denne bagvedliggende drivkraft videre til sine ansatte og kunder, så har det ifølge Simon Sinek afgørende betydning for virksomheden som helhed. Folk køber i højere grad ting, de kan føle eller fornemme og lidenskaben bag,”

Foruden Simon Sinek kommer bl.a. Bjarne Ingels, se hele programmet her, Inspire Action Aarhus2013 .

Trendsonline.dk har fribilletter
Som vi nævnte i starten af artiklen så har Trendsonline.dk været så heldige og få fat i en lille håndfuld fribilletter, og dem vil vi gerne dele ud til de sejeste startups. Gå ind på Facebook og find vores indlæg om Simon og skriv hvorfor du er igang med din startup. Herefter finder vi lykkens gudinde, og vælger hvem der skal gratis med til denne fantastiske event.

Skriv et svar