Arkiver

Nyheder

myadvice.is er et anderledes rating- og review site

Har du nogensinde læst anmeldelser på eksisterende rating- og review sites og været lidt skeptisk? Hvem har skrevet anmeldelsen – er det ejeren, en medarbejder eller måske konkurrenten? Deler jeg nu samme smag? Kan jeg stole på det, der står i anmeldelsen? myadvice.dk gør det muligt at spørge og dele råd med dine venner og dit netværk og derved kan man få glæde af hinandens erfaringer.

myadvice.is er et anderledes rating- og review site, som prøver at løse nogen af de problemer, de eksisterende rating- og review sites står overfor.

”Jeg er altid skeptisk, når jeg læser anmeldelser på eksisterende websites. Først og fremmest fordi jeg ikke kender den person, der givet anmeldelsen og derfor ikke kender vedkommens smag, alder, civilstand, antal børn osv. For det andet, fordi det kunne være en person tilknyttet stedet jeg tjekker. Jeg vil meget hellere have anmeldelser fra en ven, familie eller nogen i mit netværk, som jeg har tillid til.” Fortæller Morten Dines.

Og det er præcis det, som myadvice.is er designet til at hjælpe mig med. Når du bruger myadvice.is behøver du ikke længere at være i tvivl om, hvor anmeldelser og anbefalinger kommer fra, for her giver og deler du dine erfaringer med dine venner og netværk.

”Du kan selvfølgelig skrive anmeldelser, som du kender det fra eksisterende sites, men kan du ikke finde en anmeldelse, af det du søger, giver myadvice.is mulighed for at spørge dit netværk ved at poste dit spørgsmål på Facebook og/eller twitter.” Forklarer Morten Dines.

På den måde får du anbefalinger fra dit netværk og samtidig lagres alle de værdifulde anbefalinger, som ellers hurtigt forsvinder på eksisterende sociale medier. Morten Dines beskriver, hvordan det virker:

”Ved at logge på med Facebook og synliggøre hvordan brugerne er forbundet, sikre myadvice.is maximal troværdighed, da de færreste vil anmelde noget for deres netværk, som de ikke kan stå indenfor. Det er simpelt, men meget effektivt.”

Med alle de ratings- og review sites der efterhånden findes, synes vi hos Trendsonline.dk, at myadvice.is er et meget relevant tiltag og vi glæder os til at følge med i udviklingen.

Skriv et svar