Arkiver

Nyheder

SEED Capital investerer i Deskwolf med speciale i Facebook-løsninger

Deskwolf er en nystartet startup, som har lavet et system, som skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at bruge Facebook som marketing-redskab. SEED Capital investerer millionbeløb i ideen.

Mange virksomheder er ved at få øjnene op for Facebook som et medie med et stort marketingspotentiale, men som selvstændig erhvervsdrivende er det ikke altid nemt at finde tid og overskud til at udnytte det potentiale, Facebook indeholder.

Deskwolf har derfor udviklet en brugervenlig platform, som gør det supernemt for den mindre virksomhed at designe en professionel og effektiv Facebook-løsning. Deskwolf gør det muligt for almindelige mennesker, uden teknisk knowhow, at styre og redigere deres Facebook-løsning.

Virksomhederne kan skræddersy deres løsning med konkurrencer, tilbud m.m. Deskwolf indeholder også en populær kuponfunktion, som virksomhederne kan bruge til at lave deres egne kupon-deals uden at anvende de forskellige kuponsider. Deskwolf udbyder platformen som abonnement så prisbilligt, at alle kan være med. De avancerede virksomheder kan så tilkøbe ekstra features.

Allerede over 400 kunder
I løbet af det sidste halve år har over 400 erhvervsdrivende oprettet et abonnement hos Deskwolf, som dermed har flere kunder end nogen anden udbyder af Facebook-løsninger i Danmark.

Jesper Steiness ejer butikken ByPuffy i Nykøbing Falster og har også en web-shop. Han lancerede en hjemmeside, men havde svært ved at tiltrække kunder:

”Deskwolf giver mig den synlighed, jeg savnede før, og genererer både on- og offline salg. Jeg havde for nyligt en konkurrence på min Facebook-side, som gik over alt forventning, og jeg har nu købt en konkurrence mere. Deskwolf er en utrolig hjælpsom og lydhør samarbejdspartner,” siger Jesper Steiness.

Kæmpe potentiale
SEED Capital har netop skudt et stort beløb i Deskwolf, og har høje forventninger til projektet:

”Deskwolf er startet af et par meget erfarne entreprenører, som har skabt et super stærkt team. Produktet er interessant, fordi virksomheder er ved at forstå værdien af Facebook som forretningsværktøj. Deskwolf rammer et kæmpestort og helt nyt marked. Vi har store forventninger til dem,” siger Niels Vejrup Carlsen, Investment Director, hos SEED Capital.

”Med midlerne, ekspertisen og det netværk som SEED Capital kommer med, føler vi os godt rustet til en succesfyldt udrulning i Skandinavien og resten af Europa. Vi bliver i stand til at gøre det hurtigere og mere professionelt” siger Rasmus Aaen Madsen, medstifter af Deskwolf.

Som altid synes vi hos Trendsonline.dk, at det er spændende, når nye startups får store investeringer, så vi vil følge med og se, hvad fremtiden bringer for Deskwolf.

Skriv et svar