Arkiver

Nyheder

App’en Bon Appetour vinder Startup Weekend i Milano

Den 4. februar blev vinderne af Startup Weekend i Milano fundet. Flere temaer blev taget under kærlig behandling, såsom madlavning, rejser, skoler og gaver – alle med et innovativt præg. Især den kulinariske tendens har kunnet mærkes på Startup Weekend i Milano, og vinderen, app’en Bon Appetour, hørte da også under denne kategori.

Den kulinariske tendens har kunnet mærkes til Startup Weekend i Milano, hvor to af de fire vindende apps handlede om madlavning – selvfølgelig med et originalt twist.

Førstepladsen gik til app’en Bon Appetour, der med sin platform bygger bro mellem rejsende og lokale. Bon Appetour gør det muligt for turister og lokale at spise sammen uden at skulle på restaurant. Idéen er, at de rejsende spiser i de lokales hjem, og laver mad sammen med dem i stedet for at gå på restaurant.

På den måde kan eksempelvis forretningsrejsende nyde et traditionelt måltid og møde de lokale, og turister kan slippe for at bruge alle deres penge på restaurantbesøg. Bon Appetour kombinerer på den måde opdagelsen af lokale fødevarer med det at møde nye mennesker, når man er på rejse eller ferie.

Idéen vandt for sin originalitet og fordi konceptet på fin vis inddrager det italienske køkken.

De andre vindere var:

2. plads: Donee – Donee: Online system der hjælper brugeren til at vælge og købe den rigtige gave direkte til sit netværk. Systemet hjælper også med at huske begivenheder og analysere smag og præferencer hos venner.

3. plads: CookEat: En tjeneste der giver dig mulighed for nemt og enkelt at vælge, købe og modtage en fuld menu i hjemmet ved i form af opskrifter og kvalitetsingredienser.

Specialprisen: Meeko: Platform der samler udbud og efterspørgsel af lærere og “tutorer”, som leverer lektioner online.

Med Bon Appetour som vinder af Startup Weekend Milano er det tydeligt, at det ikke kun er i Danmark, at vi fokuserer på kulinariske tendenser – og kombinerer det med teknologiens mange muligheder, det er noget der foregår i hele verden.

 

Skriv et svar