Arkiver

Nyheder

PocketOffer er en ny og revolutionerende deal-app

Nyt startup revolutionerer hvordan du shopper. PocketOffer er en ny app, der snart er klar til at blive lanceret. Forstil dig, hvis du på få sekunder kunne finde de bedste og specielt udvalgte tilbud lige i nærheden af hvor du er – på et hvilket som helst tidspunkt og sted. Det kan du nu! PocketOffer er en nyskabende app, der giver dig netop denne mulighed direkte i hånden. Trendsonline.dk har interviewet den ene af de to founders, Mikkel Lønow.

PocketOffer er en app til smartphones, hvor forbrugere enkelt og hurtigt kan finde og købe relevante tilbud nær deres pågældende position. Efter hvert køb, der foregår direkte på telefonen, bliver forbrugeren tildelt points, som medfører endnu bedre tilbud efterfølgende.

”Som virksomhed får du flere kunder og mere omsætning ved at udbyde offers tilbud, som kunder så kan købe direkte fra deres smartphone. De udbudte offers når ud til de kunder, de er mest relevante for. Virksomhederne kan desuden oprette og håndtere deres offers med fuld kontrol, så hvis der f.eks. mangler kunder i butikken, kan de nemt lave et offer.” Forklarer Mikkel.

Derudover fortæller han, at man som forbruger bl.a. kan gå på opdagelse i nærheden af ens pågældende position. Der er fokus på nærmiljøet og applikationen knytter på den måde et tættere og mere loyalt bånd mellem forbrugere og virksomheder, og kan derfor tilbyde bedste tilbud de rigtige kunder.

”… og finder du noget, du kunne tænke dig, kan du nemt købe dette direkte fra din smartphone. PocketOffer er lavet sådan, at du bliver belønnet for din aktivitet, så jo mere du køber, jo mere kommer du til at spare.” Fortæller Mikkel.

Foruden Mikkel er der endnu en founder, Kristian Justesen. De to mødte hinanden under et studieophold i Australien i 2009/2010:

”Da vi begge var tilbage i Danmark i slutningen af 2010, brainstormede vi over mange idéer, hvor en af dem var PocketOffer, som vi efterfølgende grundlagde i starten af 2011.” Fortæller Mikkel.

Fra idé til virkelighed

Mikkel og Kristian fik idéen til PocketOffer på baggrund af de ting, der bl.a. skete, og stadig sker, i daily deal-branchen:

”Her synes vi, at der er en masse, som ikke fungerer særlig godt — hverken for forbrugere eller virksomheder. En anden frustration, vi gerne ville løse var, at man ikke nemt kunne finde og købe ting, primært mad dengang, der er tæt en og når man har brug for det. Det var et spørgsmål om at lave en service, der linkede forbrugere og virksomheder med relevante tilbud på den mobile platform.”

PocketOffer blev grundlagt i 2011 og Mikkel og Kristian har deltaget med konceptet til både Venture Cup Idea Competition og Startup Competition, dog uden den store medvind:

”Konceptet har senere ændret sig en del, dog var nogle af de grundlæggende principper de samme, og vi er blevet meget tilfredse med resultatet.” Fortæller Mikkel.

Forretningsmodellen er ganske simpel. Det er en transaktionsbaseret forretningsmodel, hvor virksomheden ikke betaler noget før et køb er gennemført, forklarer Mikkel:

”På den måde kan vi med fordel tilbyde vores tjeneste risikofrit til virksomhederne. De skal blot investere en smule tid på at sætte det op.”

Projektet har dog været længere tid undervejs, end hvad de to unge iværksættere havde håbet på, da de har skullet bruge tid på studie og arbejde og samtidig har haft høje kvalitetskrav til deres produkt. Og som så mange andre startups, så er de også stødt på udfordringer hen ad vejen:

”Vores største udfordring har helt klart været at få udviklet hele systemet færdigt, som alt i alt er et API, to websites og to apps — indtil videre. Det er svært at lave alt dette stort set alene, men heldigvis har vi fået lidt værdifuld hjælp nogle steder.” Forklarer Mikkel og fortsætter:

”Derudover havde vi i starten store problemer med, at få Nets til at forstå, hvad vi ville. Deres udgangspunkt var/er webshops, og vi skal håndtere betaling fra en app. Til sidst droppede vi dem og fandt nogle andre, der kunne hjælpe os.”

Til sidst spurgte vi Mikkel om, hvordan han ser på fremtiden for PocketOffer:

”Næste skridt for PocketOffer er at lancere, hvilket vil sige at frigøre vores app, som er klar i Apples App Store. Lige nu arbejder vi på at få nogle afhængigheder færdig, der skal sikre, at brugerne får en god oplevelse første gang de bruger app’en. Herudover skal vi færdiggøre Android- og Windows Phone-versionerne af vores app, samt levere rigtig mange spændende features og forbedringer, som vi har på vores (store) roadmap”.

Det er allerede i dag muligt for virksomheder at skrive sig op og gøre klar til lanceringen – bare klik her.

Hos Trendsonline.dk venter vi spændt på lanceringen af PocketOffer og vi ønsker Mikkel og Kristian held og lykke med projektet!

Skriv et svar