Arkiver

Nyheder

Fuld fart på Bapoon.dk

Startuppet Bapoon.dk har vind i sejlene i tiden. Senest er virksomheden blevet en del af Accelerace-programmet under Region Midtjylland, der skal støtte det regionale vækstpotentiale. Læs desuden vores interviewede dem tilbage i december, interview med Bapoon

Alt omkring startuppet Bapoon.dk ser ud til at falde i hak for ejerne bag. For det første blev startuppet i midten af januar udvalgt blandt 100 spirende virksomheder til at deltage i Accelerace-programmet. Bag programmet står investeringsfonden Nupark Accelerace Invest, hvis formål det er, at identificere og investere i de virksomheder i Region Midtjylland, som har størst vækstpotentiale. Og for Bapoon.dk er det særligt værdifuldt på fire områder.

“For det første er det jo en bekræftelse i, at vi har fået  en god idé – især i betragtning af at vi kan blive udvalgt med så kort levetid. For det andet er det en god mulighed for at få kompetent sparring med de konsulenter, der er tilknyttet Accelerate, som selv er iværksættere og dermed har praktisk erfaring med at arbejde online og derfor evner at blande teori og praksis. Derudover er det, at være en del af Accelerate, også med til at gøre vores profil skarpere, så vi løfter os. Og sidst, men ikke mindst, er det på sigt en mulighed for at få penge tilført til at videreudvikle virksomheden,” fortæller CEO Nicolai Dam Jensen.

Bapoon.dk har dog også allerede fået engageret investorer udenfor Accelerate programmet. Næsten fra starten af kom den århusianske investor Jesper Bang Jørgensen ind som en del af virksomheden.

“Det skete allerede i de indledende faser. Vi havde møder med flere interesserede investorer, som vi præsenterede Bapoon.dk for, og i denne proces kom vi i snak med Jesper, som vi vendte tanker, idéer og visioner med. Kemien mellem os var rigtigt god og derefter blev vi ret hurtigt enige om konditionerne for et partnerskab, fik etableret selskab og kom så igang med at udvikle platformen,” fortæller Nicolai Dam Jensen.

Det skal være slut med krisesnak
Nicolai Dam Jensen og Bapoon.dk er sågar blevet en så god succeshistorie, at iværksætteren i denne uge også fik omtale i Jyllands-Posten.

Her slog Nicolai Dam Jensen særligt på tromme for en anden indstilling til arbejdsmarkedet og særligt iværksætteri. I artiklen er han citeret for at sige, at der altid er penge til den rigtige idé.

“Journalister strammer jo selvfølgelig historier, så de lyder bedst muligt, men det var et forsøg på at sige, at i stedet for at snakke krise og manglende arbejdspladser hele tiden, så kunne man også være lidt proaktiv. Hvis man har en god idé, så brænd for den og arbejd målrettet med den. Jo mere tro man har, og jo mere man brænder for sin idé – jo lettere er det også at overbevise andre. Så der er altid finansieringsmuligheder, og så kan man godt finde mennesker, der kan se potentialet i ens idé. Vi skal ikke lade os bremse af krisesnakken – naturligvis er der lidt mere pres, men hvis man så arbejder lidt hårdere og har en god idé, så er der også penge at finde,” forklarer han.

Kommende udvikling på vej
Så det går altså rigtig godt og rigtig stærkt for Bapoon.dk, men hvad fremtiden bringer for det unge startup, vil Nicolai Dam Jensen endnu ikke løfte sløret for.

“Vi arbejder løbende på at etablere os endnu stærkere, men der ligger også rigtig mange spændende ting i fremtiden, som jeg dog ikke kan løfte sløret for endnu. Måske senere. Men vi har nået meget, på de måneder vi har været online, og jeg kan sige, at der fremadrettet vil være lige så meget tryk på.”

Skriv et svar