Arkiver

Nyheder

Afhent.dk – for godt til skrot!

Afhent.dk er en online portal, der gør det muligt for dig at bortgive ting til andre, som kunne få glæde af dem. På siden kan du også bytte og søge ting. Afhent.dk er skabt for at gøre disse ting lettere tilgængelige i hele Danmark. Derfor behøver du ikke længere at smide ting ud, som kan være til glæde for andre, du kan give det bort i stedet. Det er godt for miljøet og du sparer en tur på genbrugspladsen.

Afhent.dk er en online webportal for hele Danmarks befolkning og den er 100% gratis. På siden har du mulighed for at bortgive, bytte og søge ting. Alt for mange resurser går til spilde, ved at folk bare dumper deres ting på genbrugspladsen. Derfor kører Afhent.dk med mottoet “for godt til skrot”. Webportalen er vokset kraftigt siden dens start i midten af 2012.

Mange ting er gået videre til andre miljøbevidste brugere, her iblandt sofaer, tøj, senge, og i øjeblikket er der endda et sommerhus som gives bort! Her er der ingen tabere, det er ren win-win, da den ene bruger kommer af med sine ting, og derved slipper for at køre på genbrugspladsen, mens den anden får det personen stod og manglede – og så mindskes CO2 udslip også. Den enes skrald er den andens guld!

Hos Afhent.dk tror de, at den store succes kan skyldes finanskrisen. De sidste par år er brugtmarkedet steget med over 37 procent! Der er mange måder at vækste sig ud af finanskrisen på, og det kan være, at Afhent.dk er en af dem.

Med Afhent.dk kan den danske befolkning hjælpe hinanden. Studerende, den enlige mor, pensionisten og mange andre som kan have svært ved at købe sig det, de lige står og mangler.

”Vi har så meget liggende i skurer, kælderrum og andre steder i hjemmet, hvor ting som ikke bliver brugt, bare ligger og fylder. Opfordr alle til at gå gemmerne igennem for ting, der ikke bliver brugt, oprette en gratis profil og ligge tingene online.” Siger Steffen Tjerrild fra Afhent.dk.

Hos Trendsonline.dk synes vi, at det er fedt koncept, og vi vil selv benytte os af Afhent.dk, næste gang vi har noget, der er for godt til skråt!

Skriv et svar