Arkiver

Nyheder

Glem nu ikke Valentinsdag – del kærligheden med LoveChirp!

I morgen er det Valentinsdag, så travle iværksættere, glem nu ikke kæresten på denne dag – del kærligheden med LoveChirp! LoveChirp er en sjov webapp, hvor man kan overraske sin kæreste eller hemmelige crush med søde, romantiske, sexede, eller vandvittigt upassende talebeskeder på Valentinsdag. Hvorfor nøjes med kort, blomster eller en æske chokolade, når det kan gøres meget mere kreativt? Send en unik hilsen med LoveChirp!

Hvor mange sprog kan du egentlig sige ”jeg elsker dig” på? På LoveChirp bidrager folk med kærlighedsbeskeder, som oversættes til en række af andre sprog. Personer med søde, sexede eller sjove stemmer indtaler så beskederne, eller hvis man har lyst, kan man gøre det med sin egen stemme.

Bagefter kan man vælge en af disse chirps, eller lave og indtale en selv, og overraske nogen ved at sende en besked til en Facebook, Twitter eller anonymt til et telefonnummer, som vil ringe og afspille meddelelsen.

Hvis du synes det kunne være sjovt at overraske din kæreste, ven, kollega eller andet, så skal du gøre følgende:

  1. Gå ind på LoveChirp.com
  2. Lav en besked med et kærlighedstema – den kan være sød, romantisk, sexet eller sjov.
  3. Optag beskeden ind i en voice chirp, eller vent på at andre gør det.
  4. Når beskeden er optaget, er den klar til at blive sendt.
  5. Vælg en ven på Facebook, Twitter eller indtast telefonnummeret på vedkommende, du ønsker at overraske.
  6. Personen vil derefter modtage en besked, et tweet eller et telefonopkald, der spiller Chirp’en for dem.

Så det er bare at komme i gang! Trendsonline.dk opfordrer alle til at gøre noget særligt for sin kæreste på Valentinsdag 🙂

Skriv et svar