Arkiver

Nyheder

Internetpioner Frank Ludvigsen investerer i Bapoon.dk

Igen sker der spændende nye tiltag hos det danske startup Bapoon.dk , der formidler ledige frisørtider. Ny investor bliver partner i den fremstormende århusianske iværksættervirksomhed Bapoon.dk, der formidler ledige frisørtider. Den nye investor er Frank Ludvigsen, direktør i Den Blå Avis gennem 25 år.

Bapoon.dk lancerede i oktober 2012, og hos Trendsonline.dk har vi fulgt det spændende nye startup lige siden.

Allerede nu melder selskabets anden investor sig på banen. Frank Ludvigsen førte Den Blå Avis frem til et salg til amerikanske eBay for 2,2 milliarder kroner. Siden han forlod dba.dk, har han investeret i flere startups. Og senest Bapoon.dk.

”Jeg har oplevet en enorm tro og vilje hos virksomhedens stiftere. Det overbeviste mig hurtigt om, at de vil komme til at lykkes med deres mission. Forretningen i Bapoon.dk bygger på et simpelt behov. Jeg er imponeret over, hvor langt virksomheden allerede er kommet,” siger Frank Ludvigsen.

Bapoon.dk formidler ledige frisørtider via en web-portal og en app. Her kan kunder, der trænger til at få gjort noget ved håret, nemt hurtigt og meget enkelt finde og booke den frisørtid, der passer dem bedst og i det område, de ønsker.

Virksomheden er stiftet af Nicolai Dam Jensen, der både som medarbejder og ejer, har års erfaring i opstart af virksomheder på den kommercielle side, for eksempel metroXpress, EjendomsAvisen og Onlineguiden.dk og Andreas Fabricius, der har stor succes med jobformidlingsportalen til unge, Ungarbejde.dk.

Stifterne er meget begejstrede for deres nye investor:

”Frank har gjort et fantastisk arbejde i opbygningen af Den Blå Avis, og han er én af internettets ægte pionerer med lancering af dba.dk helt tilbage i 1995. Vi har stor respekt for det, Frank har gjort og ser meget frem til at kunne trække på hans erfaring, know how og netværk,” siger Nicolai Dam Jensen, som er selskabets CEO.

Bapoon.dk har på kort tid tiltrukket stor interesse. Først fra investoren Jesper Bang Jørgensen, der er en af stifterne i den succesfulde online hvidevarehandel WhiteAway.com. Senest er Bapoon.dk blevet udvalgt blandt knap 100 vækstvirksomheder til at følge et accelerator-program via Nupark Accelerace Invest, hvis formål er at identificere og investere i de virksomheder i Region Midtjylland, som har det største vækstpotentiale.

Ud over de to stiftere og de to investorer er det århusianske udviklingshus Accedo også en del af ejerkredsen.

Som nævnt, har vi hos Trendsonline.dk fulgt Bapoon.dk siden dets opstart – læs bl.a.:
Fuld fart på Bapoon.dk og Bapoon.dk formidler ledige frisørtider i hele landet

Skriv et svar