Arkiver

Nyheder

Unikt iværksætter-event tager på danmarksturné

For første gang har folk med iværksætterdrømme muligheden for at møde franchisekæder til dating-arrangementer over hele landet. Det er en alternativ måde at påbegyndte et startup, og måske en lettere vej til succes?

Den kun et år gamle internetportal chainIndex.dk er på vej med et nyt initiativ, der skal gøre det lettere for folk med iværksætterdrømme at møde kæden i deres liv.
I slutningen af februar og først i marts besøger ChainIndex nemlig Slagelse, Odense, København, Herning og Vejle med et road-show, hvor folk, der har ambitioner om at blive selvstændige, kan møde op og lære om franchising samt træffe ledere fra ti succesfulde og kendte franchisekæder i et forud tilrettelagt dating-arrangement.

”Franchise-dating er en helt ny aktivitet, som vi sætter i gang på franchiseområdet”, siger Per Rohrdanz.

Sammen med Toke Allentoft ejer han rekrutteringsportalen chainIndex.

”Og indtil videre har eventet fået bred opbakning fra stort set alle franchisekæder, vi har talt med” fortsætter Rohrdanz.

Rohrdanz fortæller også, at mange af de kæder, der ikke kom med i denne omgang, har udtrykt ønske om at være med i kommende arrangementer.

Allerede på første road-show kan ChainIndex præsentere ti kæder for publikum, der i forvejen kan tilmelde sig på internetportalen og bestille mødetid med de kæder, der er interessante for dem. Det betyder, at man stille og roligt hjemmefra kan forberede sig til stævnemødet med franchisegiver ved at studere de informationer, som kæden annoncerer på ChainIndex.dk.

 
Unikt event

”Det er første gang nogensinde, at et road-show med franchise-dating finder sted i Danmark, og faktisk tror jeg heller ikke, at det finder sted andre steder”, siger Toke Allentoft.

Som tidligere administrerende direktør i Dansk Franchise Forening har Allentoft et godt personligt kendskab til international franchising.

”Vi er af den opfattelse, at road-shows vil afløse ønskerne om en franchisemesse, da de europæiske messer igennem de senere år har oplevet et vigende opbakning fra publikum, og vi forventer, at vores road-shows vil udgøre en fast tilbagevendende begivenhed, der finder sted både forår og efterår.”

De to initiativtagere er overbeviste om, at der skal nye ting til, hvis flere danskere skal kende til de mange fordele ved franchising.

”Iværksætterkulturen er jo ikke ligefrem fremherskende her i landet”, siger Toke Allentoft.

Han peger desuden på at mennesker, der godt kunne tænke sig at blive selvstændige, med fordel kan forsøge sig med franchising, der jo er karakteriseret ved at give iværksætteren et godt fundament og en tryg ramme at udøve sin selvstændighed i.

”Og så skal vi huske, at 80 % af alle franchisetagere overlever som selvstændige imod kun 30 %, der forsøger sig på anden vis”, slutter han.

Hos Trendsonline.dk sætter vi pris på et arrangement, der kan være med til at hjælpe kommende iværksættere!

Skriv et svar