Arkiver

Nyheder

Danish Startup Awards 2013

Danish Startup Awards er en onlinekonkurrence, der slår fast, hvem der er Danmarks hotteste startups, iværksættere og investorer. Offentligheden kan via deres foretrukne sociale medier stemme på de startups, investorer og apps, som de mener, fortjener at vinde. D. 28. februar vil The Next Web, Foundershouse og CONNECT Denmark være værter for et meetup i København, hvor Danish Startup Awards vindere og nominerede fejres. Grib chancen for at fejre dit hårde arbejde og mødes med ligesindede iværksættere fra den danske tech-scene!

Udpegning af de hotteste startups i Danmark

“Startups har altid spillet en vigtig rolle i TNW arrangementer. Hvert år byder vi mange lovende virksomheder velkommen til TNW konferencer, men nu er vi også kommet til Europas tech-hubs, som København, for at finde det bedste af Danmark og sætte tech-iværksættere i søgelyset. Det er fantastisk at se initiativer som CONNECT Danmarks Pitch træning og screening dag, og vi elsker kontorfælleskaber som Foundershouse, hvor kreativitet møder know-how og innovation bliver stimuleret. Unge og mere erfarne tech-iværksættere i en hub. Dette er et førende eksempel på, at du ved at samarbejde sætter tech-iværksætteri og din by på landkortet” siger Patrick de Laive, medstifter af The Next Web.

Onlinekonkurrence: nominering og stemmeafgivning af offentligheden

Danish Startup Award er en public choice awards, hvor befolkningen afgør, hvem der skal vinde priserne. Til at begynde med nomineres de foretrukne startups. Tre uger senere udvælger TNW max fem virksomheder eller personer pr. kategori, som går videre til afstemningsrunden. Under afstemningsrunden, der varer en uge, kan alle stemme på deres favoritter via den sociale afstemningsplatform eller e-mail.

De virksomheder der får flest stemmer i deres kategori, vil modtage en billet til TNW Conference Europe og selvfølgelig også evig berømmelse!

Vinderne af de syv kategorier offentliggøres online d. 27. februar. Dagen efter vil startup-miljøet samles til drinks, snak og for at fejre vinderne og nominerede på et meetup i København (placering TBA), hvor TNW redaktør Martin Bryant, Foundershouse, CONNECT Danmark og andre fra den danske tech-scene vil være til stede. Partneren Paymill viser deres støtte til Startup-miljøet ved at give et bidrag til barregningen – så de første drinks betales af Paymill og TNW!

Syv kategorier

Kategorierne er: Årets startup, Bedste (Co-)Founder, Bedste Webapp, Bedste mobilapp, Bedste Design, Bedste e-handel, og Bedste Investor. Du kan nominere dine favoritter indtil februar 20th.

Skriv et svar