Arkiver

Nyheder

GameAnalytics får 12,5 millioner i investering

Sunstone og Tommy Ahlers investerer sammen med bl.a. Jimmy Maymann og Michael Arrington 12,5 millioner i det danske startup GameAnalytics.

GameAnalytics der blev startet i 2011 af Morten Wulff, Christian Thurau og Matthias F. Hansen har lavet en række redskaber, der hjælper spiludviklere, GameAnalytics opsamler en række data om brugerens adfærd og giver spiludviklere data de kan bruge i videreudviklingen af deres spil. De har opbygget bl.a. opbygget et plug and play analytics i samarbejde med et andet dansk startup Unity3d, lyt til vores podcast her, podcast med David Helgason. Der gør det muligt for Unity3d spiludviklere meget nemt at analyserer spillere adfærd og give dem en indsigt de tidligere havde meget svært ved at få.

»Vi har kørt med en lukket betaversion (en midlertidig version, der fortsat udvikles på og bruges af inviterede brugere, red.) af vores software de seneste tre-fire måneder. Det er først nu, vi for alvor går til markedet med et kommercielt sigte,« siger Morten E. Wulff til Business.dk

“Bigdata er udbredt i mange sektorer, men af uransagelige årsager er dette ikke udbredt indenfor gaming. Denne sektor har været i en meget kraftig vækst, hvor det at optimere på eksisterende produkter ikke har været har haft samme fokus som at få nogle spil ud over rampen og tjene nogle penge”, siger Jimmy Fussing Nielsen til Trendsonline.dk

GameAnalytics er en udansk startup der har været i stealth et godt stykke tid, men fra starten at kunne overbevise så stærke kræfter som tidligere founder af Techcrunch, Michael Arrington, CEO af Huffington Post og Tommy Ahlers om dette var en god investering, det er virkelig stærkt. Og her viser at netværk også har været meget behjælpeligt for dem.

“Vi har haft en lille finger med i spillet og Nikolaj Nyholm kender jo Michael Arrington fra tidligere”, siger Jimmy Fussing Nielsen til Trendsonline.dk

1 kommentar

Skriv et svar