Arkiver

Nyheder

Barsektionen – en guide til det danske natteliv

Barsektionen.dk er en gratis online tjeneste i form af en hjemmeside og en app til iPhone, hvis mål er guide folk i det danske natteliv. På nuværende tidspunkt har app’en knap 4.000 downloads og den rummer 426 barer, natklubber og caféer i over 77 byer. Bag dette startup står Morten Zachariasen, der bl.a. har ofret sin børneopsparing for at finansiere projektet.

Barsektionen.dk er en gratis online service, som gør det lettere for alle at finde vej til de danske barer og natklubber. Barsektionen giver brugere et bredspektret udvalg af forskellige gå-i-byen steder i hele Danmark. Målsætningen er at være de festglade danskeres foretrukne guide, når de skal have slukket tørsten. I forlængelse af hjemmesiden har de udviklet en gratis app der giver samtlige iPhone-brugere i Danmark mulighed for at have Barsektionen med i byen. Sådan beskrives tjenesten på Barsektionen.dk.

Morten Zachariasen er stifter og medejer af Barsektionen, som han fortæller, er den første af sin slags. Siden har været igennem en rivende udvikling:

”Vi har pt. knap 4.000 downloads og app’en rummer 426 barer, natklubber, caféer mm. i over 77 byer. Alle tre tal stiger hver dag, og vi har både gang i udviklingen til version 3.0 med en masse nye spændende features, samt en android version.” Siger Morten Zachariasen.

Han har arbejdet målrettet for at få sin idé til virkelighed:

”Jeg arbejdede i over et år på en tankstation for at få råd til opstarten med udvikling og markedsføring. Hele min børneopsparing blev også brugt til at finansiere opstarten.”

Morten Zachariasen fortæller, at han allerede efter et halvt år blev tilbudt at sælge konceptet for over en halv million – men han takkede med stor sikkerhed pænt nej til tilbuddet.

Siden opstarten har Barsektionen fået en investor og to nye partnere som ansatte: en designer og en programmør. Og teamet har store planer for fremtiden:

”Langsigtet er vores mål at komme til udlandet, startende med Norden og Storbritannien – og herefter Sydeuropa.” Udtaler Morten Zachariasen

Hos Trendsonline.dk ønsker vi Morten Zachariasen og Barsektionen.dk fortsat held og lykke i fremtiden!

 

 

Skriv et svar