Arkiver

Nyheder

Presentation.io lancerer synkroniseret præsentation

presentation.io lader dig synkronisere med dit publikum. Som oplægsholder kan du præsentere live og synkronisere dine præsentationer til dit publikums mobile enheder, tablets og bærbare computere – uanset om du er i samme rum eller i forskellige dele af verden. Du skal bare uddele det direkte link og alle der er forbundet vil være i stand til at følge diasshowet live på hans eller hendes egen enhed og interagere med real-time kommentarer og chatte under eller efter præsentationen.

Over 20 forskellige filtyper understøttes, og det vil fungere i enhver browser, bare uddel linket og publikum er tilsluttet. Det er ikke nødvendigt at hente en app, eller logge ind i et system. Så det er virkelig simpelt!

“Presenters often lose their audience, it’s hard to stay on the same page both when your audience is in the same room or across the globe. With Presentation.io you keep everyone synced,“ udtaler co-founder and CTO Christian Rasmussen.

At det har været muligt med en effektiv pre-launch skyldes, at teamet bag presentation.io udviklede det baseret på faktiske kundeønsker. Presentation.io er et produkt af holdet bag real-time visuel samarbejdsplatformen, CanvasDropr.com. CanvasDropr indeholdt en synkroniseret præsentationsfunktion, men flere og flere CanvasDropr kunder anmodede om produktet som en særskilt tjeneste.

“Presentation.io is a reaction to pure customer demand. It is also the first step in moving towards a leading role in synchronous collaboration and communication solutions online, siger co-founder Cathrine Andersen.

Cathrine Andersen og Christian Rasmussen grundlagde CanvasDropr i 2011. Det har brugere i over 140 lande verden over, bruges på f.eks. teams hos Sony, HTC og Nike og blev kåret som en af ​​de bedste apps af 2013 ved PCMag sidste uge.

Den gratis version af presentation.io kan bruges af alle. Præsentationer vil blive gemt under den unikke URL i 48 timer og noter, kommentarer, osv. vil være til rådighed for oplægsholdere og publikum i den tid. Hvis oplægsholdere vil gemme præsentationer til senere, så de og publikum kan få adgang til dem igen og f.eks. se noter og kommentarer til dias under præsentationen, kan oplægsholdere opgradere til en premium konto for $ 14 per måned.
Hos Trendsonline arbejder vi på at få et interview med co-founder Cathrine Andersen

Skriv et svar