Arkiver

Nyheder

StartupLive i København i weekenden

StartupLive afholdes i weekenden, d. 1.-3. marts på ITU i Købehavn, og du kan via Trendsonline.dk få 20% rabat på billetterne. StartupLive er den europæiske version af Startup Weekend, som mange kender. Temaet for begivenheden er ’Experience Economy’.

StartupLive er en super produktivt og en helt fantastisk mulighed for at få ressourcer til sin idé og bruge en hel weekend på, sammen med andre passionerede, at se hvor langt man kan komme.” Udtaler projektkonsulent Bo Koch-Christensen.

Alle idéer og mennesker fra alle samfundslag er inviteret! Det er ikke nødvendigt at have nogen forudgående viden om oplevelsesøkonomi eller startup begivenheder, det vigtigste er, at d har lyst til at have det sjovt for en hel weekend!

”Første gang man deltager bliver man ofte “blown away” over, hvor meget man kan nå med sin idé og prototype, for at vise potentialet. Hvis man ikke selv har en ‘fantastisk’ idé, er der masser af gode idéer og teams man kan tilslutte sig”. Forklarer Bo Koch-Christensen.

Du har 54 timer til at få gang i dit startup. Forløbet vil komme til at være følgende: pitch din idé, dan team, arbejd hårdt og hav det sjovt, få værdifuld feedback fra mentorer, præsenter din idé – og så kan det jo være, at du vinder en sej pris til sidst!

Priserne vil være:

2 billetter til den fantastiske Pioneers Festival!
1 times rådgivning fra dommer og mentor John Zerihoun!
10,000 i kontantpræmier!
3 måneders kontorlokaler på ITUs innovative omgivelser!

Temaet for begivenheden er ’Experience Economy’. Så vinderne vil blive dem, der skaber mest værdi for deres kunder gennem oplevelser.

Du kan få 20 % rabat på billetterne – under promtion code skal du bare skrive: Trendsonline

Tilmelding sker her

Skriv et svar