Arkiver

Nyheder

Trendsonline.dk laver samarbejde med Accelerace

Endnu en blåstempling af Trendsonline.dk og det vi har bygget op de sidste par år er kommet i stand sidste uge. Trendsonline.dk og Accelerace har lavet et strategisk samarbejde, der indbefatter løbende sparring, udvikling og adgang til Accelerace forløbets camps. Samarbejdet ses som long-term og startede så småt sidste år, nu har det udvidet sig et mere formelt samarbejde, der skal tage Trendsonline.dk til nye højder, både nationalt som internationalt.

“Vi er utrolig beæret over at Trendsonline.dk og Accelerace har lavet dette samarbejde. Det betyder utrolig meget for os, og de kan være med til at flytte os yderligere og samtidig kan vi være med til at dække endnu flere startups før de fleste andre medier”

Forløbet er skudt i gang og i starten af sidste uge var der Discovering Entrepreneurship workshoppen fordelt over to dage med de to guruer Ted Zoller og Saras Saravathy fra USA, se vores artikel om workshoppen i morgen.

“Trendsonline.dk er et rigtig spændende initiativ, der bidrager positivt til hele iværksætterinfrastrukturen og miljøet herhjemme. Det vil vi gerne støtte op om, og vi håber på at kunne være med til at tage projektet til nye højder – ikke mindst i et internationalt perspektiv”, siger Søren Lottrup, partner, Accelerace Management

Som nævnt tidligere har vi lige været med på første camp der fandt sted hos Symbion i København og her var vi så heldige at få en one on one session med hhv. Ted Zoller og Saras Saravathy, under dette forløb kom vi frem til en skarp value proposition og i Trendsonline.dk ånd så skal I selvfølgelig også have kendskab til den og det som vi ser vores DNA.

Vores “Why”
Vi elsker startups, og vil give den bedste chance for at de får succes. Gennem artikler, interviews, podcast og nyheder, vil vi give dem den bedste chance for at I kan skalerer og få succes internationalt.

Vores Value proposition:
Trendsonline.dk er en blog med stor værdi for og om startups, og er dybt forbundet i det danske startup miljø

For startups
Vi vil gennem viden (artikler, podcast interviews og nyheder), de rette forbindelser (startuponline) og ressourcer hjælpe dig med at din startup bliver en succes.

For angels og investorer
Vi vil give dig relevant information om de helt nye startups man skal holde særligt øje med

For konsulenter
Vi vil give dig en platform hvor du kan markedsføre din ekspertise overfor startups og early stage investorer

Vores DNA
Vores fokus er det lokale community, intensitet og entusiasme. Vores primære fokus er alle de startups der ikke har fået omtale endnu. Vores sekundære fokus er alle de startups som folk gerne vil følge med og lyser klarere og klarere på startuphimlen. Sidst men ikke mindst er det at skabe artikler der sætter dagsordenen og skaber debat om udfordringer i startup miljøet.

Hvis du har forslag til hvordan vi kan blive endnu bedre, eller nogle områder vi skal dække, så co-create endelig med os. Vi elsker startups og håber på I vil være med til at skabe en unik blog / medie for og om startups i Danmark.

Skriv et svar