Arkiver

Nyheder

Big Bite Games udfordrer pressen på GDC 2013

Big Bite Games er klar med fremtidens Facebook-(fodbold)spil! Big Bite Games udfordrer deltagere ved Game Developers Conference (GDC) til en kamp i løbet af showet. Navnet på spillet er Soccorama, og det er det første 3D synkrone multiplayer fodboldspil på Facebook. Spillet bliver lanceret på Facebook i de kommende måneder.

“Think you can beat our CEO at his own game? Come by our stand at GDC Play, Kiosk 37, and compete in our live tournament. To make it fair (we don’t think anyone can beat us), we’ll draw prizes amongst all the participants at the end of the show”, opfordrer Big Bite Games.

Soccorama er det første 3D synkrone multiplayer fodboldspil på Facebook. Spillet indeholder tempofyldt arkade gameplay, hvor brugere kan spille online mod 1-til-19 modstandere i samme kamp. Dens unikke managerside giver spillerne mulighed for at udfolde deres kreativitet ved at tilpasse fodboldspilleres udseende og have indflydelse på kampens gameplay ved at justere deres individuelle statistik, oprette brugerdefinerede formationer og kulisser, samt at købe et udvalg af boost poster. Spillet bliver lanceret på Facebook i de kommende måneder, og er i øjeblikket i et Open Beta: http://apps.facebook.com/soccorama

“Since playing classics such as Sensible Soccer and Kickoff ages ago, we’ve always wanted to recreate that arcade feel. Games like FIFA and PES keep on pushing for more realism, but we are aiming for that quick football fix, in a game that’s easy to pick up – but difficult to master. We are gamers and football fans ourselves, and we’re trying to go back to the roots with a modern twist”, siger Sebastian Warnez, Big Bite Games’ co-Founder og CEO.

“We recently announced our partnership with Zynga and this is hugely important to us because we want the world to play Soccorama, a game we hope will change the way Facebook games are perceived. You won’t be seeing any payment walls in our game: it is and will always be free to play, for anyone willing to spend their time playing.”

Big Bite Games inviterer pressen til selv at komme og prøve spillet – så kom fordi deres stand og sige hej til udviklerne, og se om du har hvad det kræver at være en fodboldstjerne!

Big Bite Games medarbejdere har tidligere arbejdet med spil som Hitman (IO Interactive), Limbo (PlayDead), Longest Journey (Funcom) og mange flere. Soccorama er deres første satsning inden for social gaming.

Skriv et svar