Arkiver

Nyheder

Iværk&Vækst kommer til Aarhus

Det årlige event for iværksættere, Iværk&Vækst, kommer d. 18. april til Aarhus, og sammen med 4HourVenture står Trendsonline.dk for et arrangement, hvor vi vil skabe virksomheder på fire timer.

Hvorfor bruge uger og dage på at bygge et projekt, som du alligevel ikke ved, hvorvidt kommer til at ramme dit marked og din målgruppe? 4HourVenture er et koncept, der på fire timer kan give dig svar på nogle af de hypoteser, du har i forhold til din idé / projekt. Det er Lasse Chor / 4hour Venture og Daniel Laursen / Trendsonline.dk, der står bag eventet til Iværk&Vækst.

Har du en idé eller et projekt, eller vil du bare have et forretningsudviklingsboost og networke, så deltag i forløbet til Iværk&Vækst. I slutningen af dagen vil det være muligt for de deltagende at pitche deres idé / projekt foran de besøgende.

Er du interesseret, så skriv dig på her.

Skriv et svar