Arkiver

Nyheder

Clok vil lancere gennem crowdfunding

Clok er en social platform, der skal gøre det muligt at dele kommende aktiviteter, så vi kan udnytte vores tid bedre. Missionen er at gøre tid og planlægning langt mere enkel og let at administrere ved at skabe en platform, hvor alt vedrørende kommende aktiviteter kan forvaltes på en social, praktisk og sjov måde. Teamet bag har netop lanceret en crowdfunding på indiegogo.com, for på bedst mulig vis at kunne skabe og drive Clok.

Clok er en social platform, der giver dig et overblik over, hvad dine venner og forskellige netværk har gang i. Normalt kontakter du dine venner ved at ringe eller sms’e til dem for at finde ud af, hvilke planer de har senere i dag eller i de kommende uger. Vi må ofte kontakte vores venner en ad gangen for at finde ud af, om nogen er klar på at lave noget, og ofte spørg vi vores venner, hvad de laver. Den proces vil Clok gøre meget mere simpel for os!

Clok handler om at “clokke” kommende aktiviteter, uanset om det er at spise frokost, gå i fitnesscentret eller biografen, være på arbejde eller hvad det ellers måtte være. Når du “clok’er” dine aktiviteter, lader du dine venner vide, hvad du har gang i, og det vises på deres feed. Et “clok” kan være privat eller offentligt. Er der tale om et privat clok, vil det kun være synligt for de brugere, som indgår i det. Er det offentligt, vil det kun være synlige for godkendte venner. Clok kan på den måde bruges til at få et komplet overblik over de kommende aktiviteter omkring dig. Det gør det nemt at finde ud af, hvilken film de viser i biografen, hvornår den næste kunstudstilling er, eller om der er nogen koncerter i nærheden af ​​dig.

Clok vil ikke kun være for private brugere, men også give virksomheder, kunstnere, brands, organisationer, politikere mv. mulighed for at skabe cloks, der kan give deres tilhængere et komplet overblik over deres kommende aktiviteter.

Crowdfunding
Teamet bag har netop lanceret en crowdfunding, da de nu er kommet til et punkt, hvor de har svært ved at holde trit med omkostningerne, hvilket påvirker deres arbejde meget:

“It is not only the costs but also all the hours we lose on work we actually make a living of that we have started to feel. We end up using a lot of hours doing work for others in order to afford the costs of creating and running clok. We can make (slow) progress, develop and even launch clok this way, but we will surely not be proud of launching a platform where we have saved too much and spend too many hours working for others than clok”, forklarer de på indiegogo.com

Teamet bag Cloc består af Cristopher White/udvikler, Chris Dannen/udvikler, Frederik Toft/data management, JJ Sandgren/designer, Juno Berthelsen/networker og Toke Frostholm/UI & UX.

Deres mål er at få indsamlet $25,000, og hos Trendsonline.dk krydser vi fingre for, at de når deres mål.

[vimeo width=”600″ height=”400″ video_id=”62113710″]

Skriv et svar