Arkiver

Nyheder

Iconfinder parat med markedsplads

Den populære søgemaskine til designere, Iconfinder, er parat med en ny markedsplads til køb og salg af ikoner.

De forventninger kunderne har til design, når de besøger et websted eller købe en app, har aldrig været højere. Startup-miljøet snakker om ‘design som den nye konkurrencefordel’. Hele designoverfladen har ændret sig dramatisk i løbet af de seneste tre år, og det har aldrig været så vigtigt at have ’pixel perfect’ og skalerbar grafik.

Den seneste udtryk for vækst og skalering er et produkt, som meget passende er navngivet ‘Marketplace’, om som sidder i den allerede etablerede og voksende søgemaskine, der har næsten 2,5 mio. besøgende hver måned og har haft mere end 100 millioner downloads af ikoner. Markedspladsen vil være det første dedikerede sted at købe og sælge ikoner online. Integreret med den specialiserede søgemaskine vil det blive en værdifuld ressource for millioner af brugere. Tidligere havde designere ingen dedikeret platform til at få betaling for deres ikoner.

“Markedspladsen er et stort skridt for os. Brugere vil være i stand til at købe høj kvalitet vektorikoner direkte fra søgeresultaterne. Det vil være den nemmeste måde at finde og købe ikoner online. Det vil gøre det muligt for talentfulde ikondesignere at blive betalt for deres arbejde,” siger Martin LeBlanc.

Iconfinders markedsplads er tilgængelig fra begyndelsen af ​​april 2013 og vil byde brugere og top ikondesignere velkommen til platformen. Founder af 500 Startups og investor Dave McClure udtaler:

“Det bliver stadig vigtigere at få designet rigtigt, hvis du ønsker at konkurrere. Adgangsbarrieren og forbrugernes forventninger til brugergrænseflader er skudt i vejret. Iconfinder er perfekt positioneret til at levere, hvad designere har brug for at skabe state-of-the-art design.”

“Vi ønsker, at Iconfinder skal være ‘the number one bookmark’ for folk i designbranchen” siger Martin.”Indtil nu har ressourcerne og værktøjerne været fragmenteret. For 5 år siden ville designere have tusindvis af ikoner på deres computer, nu er det kun nødvendigt at gå ét sted hen. Iconfinders mål er at gøre design på skærmen bedre.”

Hos Trendsonline.dk har vi fulgt Iconfinder fra den spæde begyndelse. Lige fra de vandt Venture Cup til de fik den store investering på 9 mio. kr. fra Vækstfonden og San Fransisco Investoren 500 Startups. Læs og lyt til vores tidligere indslag om Iconfinder her:

Iconfinder, Vækstfonden og 500Startups kan være den perfekte cocktail
Iconfinder bliver første danske startup i 500Startups
Podcast # 89 – interview med Martin LeBlanc – Iconfinder
Iconfinder får 9 millioner kr. i investering
Update – Iconfinder vinder Venture Cup
Podcast # 22 – interview med Martin LeBlanc – Iconfinder

Skriv et svar