Arkiver

Nyheder

Sunstone Capital opruster med Max Niederhofer som ny partner

VC firmaet Sunstone Capital opruster og satser med den nye partner Max Niederhofer endnu mere på Europa.

Max Niederhofer har brugt de sidste 11 år på at arbejde med early-stage startups. Han kommer fra Accel Partners hvor han var Vice President for afdelingen i London. Før Max kom ind hos Accel Partners var han co-founder på Qwerly, en startup der fokuserede på data marketing.

“Det bliver fantastisk at blive partner i Sunstone, siger Max Niederhofer og fortsætter. “Hos Sunstone er vi ved at bygge Europas foretrukne early-stage Venture firma. Vil vil være hurtigere og de bedste man kan samarbejde med”

“Max skal være med til at sikre at vi får endnu bedre fat i Europæiske startups. Max erfaring gør vores profil markant stærkere overfor potentielle startups og det skal være med til at sikre at vi kan sigte endnu mere Europæisk”, siger Jimmy Fussing Nielsen til Trendsonline.dk.

Max har lige vundet prisen som “Best startup advisor/mentor 2012” på The Europas, så Sunstone Capital bygger på og får en super kompetent herre ind der kan være med til at flytte dem markant. Vi glæder os til at følge Max og håber på han også vil rette kikkerten mod Danmark når Sunstone skal finde de næste startups de skal investere i.

Skriv et svar