Arkiver

Nyheder

Afstemning til Årets Vækstskaber 2013

Nu er der ikke længe til, at prisen for Årets Vækstskaber 2013 uddeles – derfor er det nu tid til at stemme på din favorit. Kåringerne finder sted ved CONNECT Denmarks generalforsamling og prisuddeling den 18. april 2013 hos Ernst & Young. Blandt de tre nominerede er to danske startups, Graduateland og TrustPilot.

CONNECT Denmark inviterer til den årlige generalforsamling og prisuddeling. Dette er i tråd med deres nye strategi og nye mission, at ”CONNECT Denmark udfordrer, inspirerer og connecter talenter, ledere og virksomheder til at skabe vækst”

De tre nominerede til Årets Vækstskaber er:

– Jens Reimer Olesen, Graduateland
– Peter Holten Mühlmann, Trustpilot
– Jens Kristian Gundersen, Unisense Fertilitech

Om nomineringer skriver de på CONNECT Denmarks hjemmeside:

Graduateland har taget kampen op med rekrutteringsbranchen på et nicheområde og har skabt sig en stærk plads i markedet med en høj organisk vækst. Graduateland er en rollemodel for mange unge virksomheder.”

Trustpilot er en fantastisk virksomhed med international succes, der gennem sit virke er med til at skabe vækst i gode virksomheder. Trustpilot er vækstet til 130 ansatte og har fornyligt åbnet kontor i New York.”

Unisense FertiliTech er en super engageret vækstskaber som går hele vejen. FertiliTech fokuserer nu på global ekspansion, introduktion af nye produkter og har siden dens opstart forøget omsætningen med faktor 50.”

Desuden uddeles også prisen for Årets Connecter 2013, her er de nominerede Ole Kristensen (Tasket Factory), Peder Nedergaard (Bestyrelsesmedlem), Arne Vesterdal (INCUBA Science Park).

Læs mere om arrangementet og afgiv din stemme på CONNECT Denmarks hjemmeside.

Skriv et svar