Arkiver

Nyheder

The Eye Tribe lancerede mobil øjenstyring til Android på DEMO Mobile 2013

Det danske eye tracking-startup, The Eye Tribe, viste sin revolutionerende teknologi frem på DEMO Mobile 2013 under kategorien ’mobile frontier’.

The Eye Tribe løftede til DEMO Mobile 2013 sløret for verdens første øjenstyringssoftware til Android-smartphones og -tablets. Det er en begivenhed, der udelukkende har fokus på de bedste nye mobilteknologier baseret på design, innovation og markedspotentiale.

Ifølge førende brancheeksperter er eye tracking uundgåeligt et af ​​de vigtigste interaktionsinput til fremtidens human-computer interaction. Sikker øje-aktivererende log-in, automatisk scrolling, øjeforbedret spil og analyser af brugerengagement er blot nogle eksempler på, hvad teknologien har at byde på.

“En gang imellem ser vi en virksomhed, der har potentiale til at ændre, hvordan vi interagerer med vores omgivelser og The Eye Tribe er en af ​​dem,” siger Erick Schonfeld, executive producer på DEMO

“De er i selve grænsen for denne nye bølge af naturlige brugergrænseflader. Personligt er jeg meget begejstret for deres teknologi og stolt over, at de lancerer deres produkt på DEMO Mobile 2013.”

“Hvad vi viser i dag, er kun toppen af ​​isbjerget i forhold til, hvad øjenstyring vil blive brugt til i applikationer og spil”, siger administrerende direktør og medstifter af The Eye Tribe, Sune Alstrup Johansen.

Materialeomkostningerne til teknologiens hardwarekrav kan klares med én dollar, hvilket gør det muligt at få rigtig eye tracking til forbrugervenlige priser samt en problemfri integration ind i den næste generation af smartphones og tablets.

“I modsætning til nuværende mobile ansigts- og øjneafsløringsløsninger er vores software i stand til submillimeter pupil-tracking, hvilket betyder, at det er muligt at fortælle, hvorhenne på en skærm nogen kigger, med en nøjagtighed svarende til størrelsen af ​​din fingerspids,”  fortsætter Sune Alstrup Johansen.

The Eye Tribe frigiver et software development kit til spil-og appudviklere, som kan forudbestilles fra juni 2013 – og det er allerede muligt at tilmelde sig nu.

“Vi tror, ​​at ved at stille vores SDK til rådighed for alle de bedste udviklere, så vil de finde den bedste måde at udnytte øjenstyring på smartphones og tablets,” slutter Sune Alstrup Johansen.

1 kommentar

Skriv et svar