Arkiver

Nyheder

123-hjemmeside: Millionomsætning efter to måneder med nyt shopmodul

123hjemmeside.dk123hjemmeside.dk

Giv en bruger uden IT-kundskaber mulighed for selv at lave en internetbutik på få minutter. Det var ambitionen for 123hjemmesides nye webshop-modul, som over 1200 kunder har købt siden lanceringen 1. februar.

I november sidste år kunne vi på Trendsonline.dk meddele, at stifteren af Jobindex.dk havde valgt at investere 13 mio. kr. i 123hjemmeside (læs artiklen her). Siden da er der sket en del – det sidste nye er tilføjelsen af et nyt shop-modul:

“Vi kunne have lanceret shoppen længe før, men vi brugte lang tid på at skrælle en masse mulig funktionalitet af. Det er kritisk for vores forretning, at brugeren oplever øjeblikkelig succes og ikke farer vild i valgmuligheder,” siger Morten Elk, CEO for 123hjemmeside.

65.000 globale kunder fik tilbudt shopmodul

123hjemmeside, som har 65.000 betalende kunder i 14 lande, lavede en “silent launch” i januar. De åbnede for det nye webshop-modul i Danmark uden at reklamere for det, så de kunne teste kundernes reaktioner og rette til, hvis der var problemer.

Derefter lancerede 123hjemmeside modulet officielt i hele verden den 1. februar.

Efter to måneder har 1200 kunder valgt at betale for det nye webshopmodul, og kundeantallet vokser støt hver uge. De 1200 nye shops vil bidrage med en million kroner til 123hjemmesides omsætning i 2013.

“Succesen viser, at der er en god forretning i at give mennesker uden IT-kundskaber mulighed for at skabe noget på internettet,” siger CEO Morten Elk.

USA, Frankrig og Norden går forrest

– Tre fjerdedele af de 1200 shops er oprettet i Norden, Frankrig og USA.
– Halvdelen af de 1200 shops er eksisterende kunder, der har tilkøbt shopmodulet. Den anden halvdel er nye kunder siden januar.
– En shop koster 99 kroner om måneden oven i abonnementet hos 123hjemmeside.

Morten Elk forventer at antallet af shops stiger endnu hurtigere, når 123hjemmeside går aktivt ud i 9 nye lande senere i 2013.

Sigurd Barret sælger DVD’er og tøjdyr
En af de nye shopmodul-kunder er den populære TV-entertainer Sigurd Barret, som er kommet i luften med sin webshop, hvor hans DVD’er, CD’er og tøjdyr er til salg:

“Jeg har en travl hverdag med 5 børn og 3 bonusbørn og mange jobs, så jeg har hverken tid eller lyst til at skulle sætte mig ind i indviklet HTML og lignende. Det er rart, at jeg selv kan opdatere, så jeg ikke først skal have fat i en webmaster,” siger Sigurd Barret (se hans webshop her).

På Trendsonline.dk ønsker vi 123hjemmeside stort tillykke med den flotte omsætning!

3 kommentarer

Skriv et svar