Arkiver

Nyheder

Breaking News: Jesper Buch investerer i GoMore

Den mest aktive angel investor i Danmark Jesper Buch har igen ladet guldregnen ramme Danmark, denne gang er det den GoMore som vi har skrevet en del om i foråret, se artiklerne her artikler om Gomore

Danmarks største hjemmeside for samkørsel gomore.dk får stærke kræfter på holdet. Iværksætter og Just-Eat millionær Jesper Buch træder ind i ejerkredsen med en investering der skal løfte hjemmesiden op i en ny liga.

“Jeg har gennem et stykke tid haft kig på GoMore. Der sker noget nu inden for socialt og grønt forbrug. Folk får øje på de store gevinster ved at deles om tingene – fx transporten”, siger Jesper og fortsætter.

“Med den rette indsats og det rette produkt kan vi løfte GoMore fra at være en samkørsels-subkultur til at blive mainstream i Danmark. Når det er sket, eller når vi kan se det sker, skal vi etablere os simultant på andre europæiske markeder – det er mit mål at hjælpe med at gøre GoMore til en af de største spillere på verdensmarkedet for samkørsel inden vi når 2020.”

Bag GoMore står et lille team af web- og forretningsudviklere med erfaringer fra store konsulent- og software-huse. Direktør og grundlægger Matias Møl Dalsgaard der blandt andet har en baggrund som konsulent ved McKinsey & Company, siger om det nye partnerskab.

”Vi har i nogle år samlet brugere og ventet på at tiden var moden til satse ambitiøst på konceptet. Den tid er nået nu. 2. Med Jespers deltagelse får vi den erfaring ind i teamet og de midler der skal til for at tage
skridtet fra at være niche til at blive en seriøs aktør – kommercielt og som kollektiv transport. Den mulighed er vi utroligt glade for.”, siger Matias Møl Dalsgaard.

Trendsonline.dk forsøger at følge op på denne investering med et interview med Jesper Buch og folkene fra GoMore

1 kommentar

Skriv et svar