Arkiver

Nyheder

Danske Lesspainful opkøbt af det amerikanske startup Xamarin

Lesspainfull som vi interviewede tilbage i marts 2012, interview med Lesspainful, er blevet opkøbt af det amerikanske startup Xamarin.

Xamarin har været igang siden 2011 med deres cross-platform til mobiludvikling i skyen, og her ser de Lesspainful som den helt rigtige tilføjelse til deres produkt. Xamarin har stor succes og har i dag over 15.000 betalende kunder og 300.000 udviklere der bruger deres tjeneste. Med opkøbet cementerer de deres position og hos Lesspainful i Aarhus er de kun begejstret for denne mulighed.

“Nu skal vi bare drive det, vi var godt i gang med videre. Vi kommer til at lave en afdeling i Århus, altså som det var før, men med mere fokus på udvikling og mindre på salg og support,« udtaler Jonas Maturana Larsen til Version2.

Da vi interviewede dem var de stadig igang med at finpudse produktet, men havde allerede fået kunder i butikken, denne udvikling har fortsat og i dag der står de sammen med Xamarin med et produkt der er som de selv udtaler det “Baseret på super sej teknologi”

“Vi skal lave vores produkt til .net-udviklere og udvikle værktøjer, der kan gøre det nemt for dem. Jeg er meget glad, som den lille nørd, jeg er indeni, bliver jeg rigtig glad af de nye kollegaer vi skal arbejde sammen med. De laver super sej teknologi,” siger Jonas Maturana Larsen afslutningsvis til Version2.

Skriv et svar