Arkiver

Nyheder

Accelerace er igen på udkig efter de bedste startups

Mangler du det sidste for at vækste dit startup og komme tættere på succes, så er der muligheder for dig nu. Accelerace som vi jævnligt skriver om og følger tæt, er igang med at finde næste hold der skal igennem deres program til efteråret.

“Accelerace er en af de mest markante og indflydelsesrige accelerator-forløb i Europa og uden tvivl en ”game changer” i det danske iværksætter økosystem”, udtaler Ted Zoller, Vice President for Entrepreneurship, Ewing Marion Kauffman Foundation & Professor, Kenan-Flagler Business School

Hvis du ikke ved hvad Accelerace er, så er det et forretningsudviklingsforløb hvor du sammen med andre vækst startups kommer igennem en række camps både individuelt og i hold. Til dette har de samlet nogle af de bedste coaches og undervisere i verden, der vil udvikle pitchen, forretningsmodellen og hele dit startup rigtig meget.

“Det der startede med en gennemarbejdet konkurrentanalyse og kundeindsigt, har udmøntet sig i en internationaliseringsstrategi, som vi har fuld ”buy-in” til fra vores allerstørste internationale kunder. Det havde jeg ikke set komme, men jeg har nu selv oplevet frugten af en gennemarbejdet plan, som Accelerace har hjulpet os med”, siger Steen Haunstrup, CEO Sproom

Tilmeld dig programmet på Accelerace hjemmeside

Skriv et svar