Arkiver

Nyheder

Vi glæder os til Tech BBQ! #1

Nu nærmer Tech BBQ sig. Om mindre end en uge løber vores, forhåbentlige, fantastiske event af stablen, og vi glæder os! Der er mange ting at glæde sig til – spændende oplægsholdere, networking, grillfest og ikke mindst en masse interessante startups. Trendsonline.dk har spurgt nogle af de mange deltagere om, hvad de glæder sig mest til ved Tech BBQ, og vi vil ugen ud dele deres forventninger med jer.

Vi har efterhånden fået solgt en del billetter til Tech BBQ, og ligesom der kommer mange interessante oplægsholdere, så kommer der også mange interessante deltagere til eventet. Vi har spurgt nogle af dem om, hvad de glæder sig mest til ved tirsdagens store startup.

En af de mange deltagere er Morten Elk fra 123hjemmeside:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at se hele Tech- og Startup-miljøet samlet. Der sker mere og mere herhjemme – både for etablerede virksomheder med god skalering og for helt nystartede, spændende startups.Tech BBQ tegner til at blive en rigtig god anledning til at samle os alle sammen, store som små og nye som lidt mere modne! Det er jo når man mødes og udveksler erfaringer, at de nye ideer og muligheder opstår. Så super, at vi får miljøet samlet på denne måde.”

Patrick Lund fra Graduateland glæder sig til nogle af de samme ting:

”Jeg glæder mig i høj grad til at møde mange af de andre startups i Danmark, da jeg mener, at networking åbner de mest utrolige døre for enhver startups fremtidige muligheder. Derudover virker det som om, at det er nogle rigtig interessante talere, som er blevet samlet til arrangementet”.

Vi er hos Trendsonline.dk rigtig glade for den gode opbakning og for, at der er andre end os, der ser frem til Tech BBQ! Vi ses på tirsdag.

1 kommentar

Skriv et svar