Arkiver

Nyheder

Nyt startup viser vejen til de bedste modefund på nettet

Fashimodo.dk er navnet på et helt nyt startup. Det er tale om et website, der vil gøre det lettere for kvinder at finde de bedste online tilbud på modetøj og sko. Med Fashimodo.dk er det slut med timelange søgninger efter den rigtige kjole til den rigtige pris – sitet samler nemlig alle de bedste online modetilbud på ét sted, så shoppingen kan klares på få minutter.

De fleste kvinder ved, at shopping er en disciplin, der kan tage adskillige timer. Enten ved at trave gade op og stræde ned, til fødderne skriger af smerte, eller ved at surfe på nettet på evig jagt efter den helt rigtige webshop, indtil man til sidst bliver helt ør i hovedet.

Men nu er der hjælp at hente for travle kvinder, der gerne vil være med på moden. Fashimodo.dk samler nemlig de bedste online tilbud på tøj og sko på ét sted, så man hurtigt og let kan finde det perfekte outfit uden at sprænge banken. Faktisk ligger der allerede nu næsten 4000 tilbud på siden, og den gennemsnitlige besparelse er på ikke mindre end 60 procent. Fashimodo.dk er desuden så hurtig og let at finde rundt på, at man sagtens kan være på sitet, mens man sidder i toget eller bussen.

Modefund på farten
Manden bag Fashimodo.dk, Philip Andersen, har nemlig gjort meget ud af, at siden skal fungere optimal uanset om man besøger den via sin smartphone, tablet eller computer.

“Vi har først og fremmest haft fokus på, at Fashimodo.dk skal være let og hurtig at bruge. Derfor har vi haft stor fokus på at gøre sitet egnet til de mobile platforme, så kvinderne kan tjekke de bedste tilbud, når de har tiden til det”, forklarer Philip Andersen.

Allerede nu er Fashimodo.dk fuldt ud funktionelt, men planen er, at sitet løbende skal optimeres og tilpasses kundernes ønsker og behov.

“Som udgangspunkt er vores koncept meget enkelt. Vi samler de bedste tilbud på modetøj på ét website, så man kan få et komplet overblik på ganske kort tid. Men på sigt ønsker vi naturligvis at udvikle Fashimodo.dk efter kundernes ønsker, så vi glæder os til at komme i gang, så vi kan finde ud af, hvilke ønsker og behov kunderne har, fortæller Philip Andersen, der dog også har klare krav til, hvilke tilbud, der vises på siden.”

“Vi viser kun virkelig gode tilbud. På de næsten 4000 varer, vi viser netop nu, kan man i gennemsnit spare omkring 40 procent. Hvis man købte en af hver af de varer, der er på Fashimodo.dk lige nu, skulle man af med 1.531.304 kroner, men man ville spare ikke mindre end 1.044.537 kroner.”

1 kommentar

Skriv et svar