Arkiver

Nyheder

Just Eat Co-founder investerer i Hungry.dk

Så er der nyt fra Hungry.dk. Salgsdirektør Henrik Østergaard, som stiftede og startede Just-Eat.dk sammen med serieiværksætteren Jesper Buch, er nu med i ejerkredsen og bestyrelsen af den succesfulde start-up Hungry.dk.

Det er erfaringen fra de tidlige år i Just Eat, som Hungry.dk nu kan nyde godt af. Med sine 20 års erfaring indenfor salgs- og kundeoptimering, kan Henrik Østergaard hjælpe med at guide og udvikle udvalget af take away restauranter, som Hungry.dk tilbyder danskerne.

“Vi er meget begejstrede over Henrik Østergaards indtræden, og ved at han vil bibringe en dyb viden, om hvordan man opbygger et samarbejde med et bredt og varieret netværk af restauranter. En viden som vil styrke os yderligere på området”, udtaler Rune Risom, adm. direktør i Hungry.

På tide med en ny spiller
Østergaard har ingen betænkeligheder ved igen at investere i online takeaway-branchen, og mener der er behov for en ny spiller i markedet.

“Det er på tide, at der kommer et godt og stærkt alternativ på det danske marked, som tilbyder en bedre og mere tidssvarende oplevelse, når lysten til take away melder sig”, siger Henrik Østergaard.

Østergaards viden og erfaring omkring det at starte en online portal i takeaway-branchen, har været motivationen for samarbejdet. Henrik var med fra Just Eats begyndelse – fra ”kælderen” i Kolding og op til de første succesfulde år i 2004 og 2005.

1 kommentar

Skriv et svar