Arkiver

Nyheder

TECH BBQ: Minister vil i dialog med de danske iværksættere

Uddannelsesminster Morten Østergaard (R) var, ovenpå den indlagte frokostpause, på scenen til TECH BBQ, hvor han glædede sig til at få inputs til regeringens nye innovationsvækstpakke.

Blandt dagens talere til TECH BBQ 2013 var uddannelsesminister Morten Østergaard, der kom for at dele regeringens innovationsstrategi, der blev lanceret i 2012, med tilhørene. En strategi, som vi tidligere har omtalt her på Trendsonline.

“Jeg valgte at takke ja til invitationen, fordi jeg har en gammel interesse for innovation. Og forsamlingen her har nok et meget konkret kendskab til innovation, og derfor ville jeg gerne dele mine og regeringens ambitioner med dem i dag og få en masse gode inputs til regeringens innovationsstrategi,” lød det fra Morten Østergaard, da Trendsonline fangede ministeren til en kommentar inden hans oplæg.

Dynamisk og fyldt med drive

For Trendsonline var det naturligvis også interessant at høre ministerens syn på startup-miljøet i Danmark. Og her var der både rosende ord, men også en opfordring til at søge ud af miljøet for at finde inspiration.

“Først og fremmest ser jeg startupmiljøet som dynamisk og fyldt med drive, hvorfor vi også har mange startups i Danmark. Men vi har brug for, at dem, der har turdet tage springet og skabt vækst og beskæftigelse, også mødes og taler med dem, der går på uddannelserne og som endnu ikke har turdet tage springet. Det er også derfor, at jeg gerne vil have mere innovation ind på de danske uddannelser,” lød det fra ministeren, inden han indtog scenen og kastede sig ud i dialog om innovation på TECH BBQ.

1 kommentar

Skriv et svar