Arkiver

Nyheder

Tech BBQ – del 2: Startups

Anden del af dagens program havde titlen ’Startups’. Lars Buch fra Startupbootcamp startede ud med en lille præsentation efterfulgt af otte spændende danske startups, der alle fortalte sin historie og svarede på spørgsmål fra publikum. Afslutningsvis var der en paneldiskussion med moderator, Niels Vejrup Carlsen fra Seed Capital.

Det var otte meget interessante startups, der var på banen i Tech BBQs anden del, hvor både fortid, nutid og fremtid blev vendt.

De otte startups og oplægsholdere var:

– Click a Taxi, Søren Halskov Nissen
– Iconfinder, Martin LeBlanc
– Vivino, Heine Zachariassen
– Rushfiles, Morten Klank
– Atosho, Anders Ibsen
– Graduateland – Patrick Lund
– Queue-it – Camilla Ley Valentin
– AutoUncle – Johan Frederik Schjødt

”ideer er der masser af – det handler om eksekvering”, Camilla Ley Valentin, Queue-it

Noget som både Heine fra Vivino og Camilla fra Queue-it fremhævede var, at ideer i og for sig er ligegyldige – det handler om eksekvering. Heine fortalte bl.a., at han har snakket med ikke mindre end 30 personer, der har haft samme idé som ham om en vin-app. Flere af dem er også startet på projektet – men udelukkende Vivino er blevet en realitet – så eksekvering er meget afgørende.

Paneldiskussion
Paneldiskussionen blev ledt af Niels Vejrup Carlsen fra Seed Capital, som indledningsvis stillede spørgsmålet: Hvad er den største fejl, I har begået i jeres startup? De fleste var enige om, at det at drive et startup i høj grad handler om at lave fejl.

”Det handler om at lave fejl og lære af dem”, konstaterede Anders Ibsen fra Atosho.

Derudover blev der diskuteret, hvordan man opbygger et godt team, og om hvorvidt det er muligt at bygge et verdensklasse team i Danmark.

”Det er vigtigere, at have få der er dygtige, end at have mange som er knap så dygtige,” udtalte Martin LeBlanc fra Iconfinder.

Næste del af dagens program kommer til at handle om vækstvirksomheder, først skal der dog spises frokost!

1 kommentar

Skriv et svar