Arkiver

Nyheder

TECH BBQ: En god eksponering

Dagen til TECH BBQ begyndte naturligvis med en velkomst, men det de fleste nok så frem til, var oplæggene fra en række danske startups. Otte startups fik lov at præsentere deres virksomhed, og ud af dem tog Trendsonline en snak med to den betydning, det har at få taletid på scenen.

Blandt de otte udvalgte startups, der skulle præsentere deres startup på årets udgave af TECH BBQ, var Autouncle.dk, som var repræsenteret ved CEO Johan Schjødt. For ham var muligheden for at præsentere sit startup for ligesindede en glædelig oplevelse.

“Man har et andet engagement, når man skal op på scenen. Vi sidder jo alle sammen med næsen dybt begravet i driften af vores startups til daglig, så når man forberede den her slags, er man nødt til lige at zoome ud og se på hele virksomheden for at kunne præsentere det. Det giver lige et par friske øjne på ens egen case,” siger han.

Johan Schjødt glæder sig desuden over de muligheder, som en speaker-rolle ved TECH BBQ giver ham – især samtalerne med ligesindede, der kender gamet som iværksætter.

“Som speaker for man jo lov til at plante et frø i folks bevidsthed. Nu ved de alle jo, hvem jeg er, og det kan forhåbentligt udvikle sig til nogle spændende samtaler.”

Har savnet eventet

Foruden Autouncle.dk bestod de otte startups af RushFiles, Click-a-Taxi, Vivino, Graduateland, Atosho, Iconfinder og Queue-it. Sidstnævnte var repræsenteret af CEO Camilla Ley Valentin. Hun indledte sin præsentation med at glæde sig over eventet, som hun synes har manglet i Danmark.

“Andre events handler ofte om at pitche overfor investorer, hvilket vi ikke har haft behov for i en periode, og selvom der også er investorer med i dag, så handler det her om vidensdeling. Og jeg synes også, det er rigtig fedt, at folk har været så åbne omkring deres proces,” siger hun.

Camilla Ley Valentin nyder også godt af eventet på en anden måde. Ligesom Johan Schjødt har hun som speaker en anden opmærksomhed rettet mod sig end andre deltagere ved TECH BBQ, hvilket der, i følge Camilla Ley Valentin, altid følger noget godt med.

“Hver gang, jeg skal fortælle om Queue-it i en større kontekst, kommer der noget godt ud af det. Det sker måske ikke nødvendigvis lige på dagen, men der kommer altid et eller andet.”

1 kommentar

Skriv et svar