Arkiver

Nyheder

Velkommen til Tech BBQ 2013

Så er dagen endelig kommet! Det er d. 7. maj, og Tech BBQ 2013 er nu i gang. Her på Trendsonline.dk vil vi naturligvis følge slagets gang og løbende holde jer opdateret.

Lasse Chor startede hele arrangementet ud med at snakke om en historie fra det virkelige liv om the why, som jo efterhånden ikke er til at komme uden om i startup-verdenen. Men hvad gjorde vi egentlig før, vi begyndte af fokusere på the why? Er det i virkeligheden fjollet, at the why fylder så meget? Lasse Chor konkluderede i hvert fald, at the why ligger i hjertet, ikke i hovedet eller som en forretningsstrategi. Dette lagde fint op til den mere formelle præsentation af Daniel Laursen, Trendsonlines founder. Daniels why har nemlig altid ligget i hjertet.

Daniel lagde ikke skjul på, at Tech BBQ nærmest er en drøm der er gået i opfyldelse. Det startede som en idé om lidt grill i Fælledparken og nogle kasser øl, men efterhånden som Daniel fik inviteret alle sine ”nærmeste” venner fra den danske startup-scene, udviklede eventet sig. I dag sidder der næsten 300 personer inden for det danske startup-miljø i Børssalen til et event, som i følge Daniel har manglet her i Danmark.

Keynote – Morten Lund – en lysende stjerne på startup-himlen
Morten Lund gav en provokerende præsentation, men med et glimt i øjet. En pointe fra Morten Lund var, at vi i Danmark skal lade være med at være så flinke. Det handler om at finde et team, en idé og finde sit why!

Det handler ikke om at vi skal hygge os:

”Fuck hygge – jeg hader hygge!” sagde han.

Et råd fra Morten Lund var, at vi i stedet skal forsøge at være de bedste – og fokusere på profitten. Så frem med hugtænderne og vær aggresiv!

”Sørg for at tjene nogle penge – og ha’ det lidt sjovt samtidigt!”, blev de afsluttende ord fra Morten Lund

1 kommentar

Skriv et svar