Arkiver

Nyheder

SEED Capital – den anden mest aktive investor i Europa

Coins and green plant isolated on white Trendsonline bæredygtig bundlinje

Med ikke færre end 13 investeringer er danske SEED Capital i følge en ny rapport den anden mest aktive investor i Europa, hvilket må siges at være en flot placering.

I det sidste kvartal af 2012 foretog SEED Capital 13 investeringer, hvilket ifølge Dow Jones VentureSource Quarterly Report – Europe, gør dem til Europas anden mest aktive investor, kun overgået af tyske High-Tech Gründerfonds.  Det er noget, som partner Lars Andersen, naturligvis er meget tilfreds med:

“Vi vidste godt, at vi er en meget aktiv investor, men at vi ligefrem var den anden mest aktive investor i Europa er en positiv overraskelse. At SEED Capital får en så høj placering viser, at vi i Danmark har virkelig gode iværksættere. Jeg synes også i høj grad at det sætter fokus på, at der er brug for pre-seed venture fonde som os, som investerer tidligt i processen. Trustpilot er et super eksempel på en lille virksomhed, som fik midler meget tidligt i opstartsfasen, og har formået at udnytte den kapital de fik, fuldt ud,” udtaler Lars Andersen.

På Trendsonline.dk har vi tidligere bl.a. skrevet om SEED Capitals investeringer i de to startups Wantr og Deskwolf.

De 13 investeringer består af henholdsvis tre MedTech-investeringer og ti inden for området Technologies. De ser ud som følger:

MedTech:
Nanovi
Dep-Xplora
Diet4life

Technologies:
Wantr
Deskwolf
Pion Imaging System
Sensorist
Ahandyhand
GreenGo Energy
Gasp Solar
Light Extraction
IEV
SiOx

Hos Trendsonline.dk synes vi, at det er super fedt, at en dansk venture fond kan være med helt i toppen, hvad angår europæiske investeringer. Godt gået, SEED Capital!

dowjonesreport

1 kommentar

Skriv et svar