Arkiver

Nyheder

CanvasDropr vil revolutionere samarbejdsværktøjer med visualitet og realtime

Der er noget i gære hos CanvasDropr som vi har fulgt fra den spæde start, og d. 22 maj vil man som bruger opleve store ændringer skriver de til Trendsonline.dk. De vil udfordre den måde man samarbejder på og det hele skal være realtime og visuelt.

De mener selv de har holdet og de rigtige partnerskaber der skal føre deres vision ud i livet, at skabe en platform der vil ændre den måde man tænker visuelt samarbejds på i realtime. Der kommer til at ske en del ændringer med CanvasDropr der en gang for alle skal skille dem ud fra deres konkurrenter.

“De eksisterende løsninger er statiske, de er kun baseret på tekst og tit bygget rundt om asynkron kommunikation, men i virkeligheden så er over 90 % af alt kommunikation der foregår mellem mennesker visuel og live” siger Cathrine Andersen fra CanvasDropr.

Trendsonline.dk glæder sig til at følge udvikle og kan kun give en thumbs up når nogle disrupte nuværende metoder eller industrier, nu bliver det spændende at se om det er det der kommer til at ske med CanvasDropr update.

Skriv et svar