Arkiver

DebatEventsNyheder

Daniels time-out: Tak for en suveræn grillfest

Sikke en grillfest, det er knap en uge siden at vi slukkede grillen og sang Its after dark now and the BBQ is closed. Sikke en TechBBQ, hvis du ikke var med så gik du virkelig glip af noget af et event.

Vi har fået imponerende feedback og over 88 % af alle deltagere vil med til næste års BBQ. Der var nogle rough edges, nogle kalder det sløseri, men fred være med det, vi har lært utrolig meget og dette års BBQså jeg personlig som en betatest der skulle vise om der var en plads i markedet for denne type event, og hold da op det kan man kun sige ja til.

Fantastisk indsats
Der var rigtig mange frivillige kræfter der var med til at løfte eventet og gøre det til en succes. Jeg skal endnu engang sige tusind gange tak for at der er så mange der ville hjælpe til med, sponsorer, venue, mad og frivillige kræfter.

320 deltagere hjalp til
Børssalen var pakket og satte en i vores øjne en perfekt ramme om arrangementet og med historien der følger med kunne vi ikke lade være med at tænke på at dette var det perfekte sted at holde denne event.

TechHotdog, hva for en
I vores program som vi havde lagt ud på alle stolene kan den opmærksomme læser nok kende til TechHotdog, men for alle andre vil vi gerne indvi jer i vores månedsevent der starter efter sommerferien. Og som jeg nævnte flere gange til TechBBQ, at først kommer Tech og så kommer BBQ, i samme sætning kan man sige til dette event, at først kommer Tech og så kommer hotdogs. Vi har temaet på plads, men selve opbygningen af eventet har vi ikke på plads, men overskriften Pay-forward og vil være en gennemgående overskrift. Følg med på Trendsonline.dk hvor vi vil holde dig opdateret.

Inden vi lukker helt ned for grill i denne omgang kommer der en sidste artikel der også handler om at støtte og pay-forward, men se mere om det lidt senere i dag på Trendsonline.dk

Skriv et svar