Arkiver

Nyheder

Breaking news: PlayerScale købt af Yahoo!

PlayerScale, startet af de to danskere Oliver Koefod Pedersen og Chris Benjaminsen, er i dag blevet købt af internetgiganten Yahoo!.

PlayerScale, der udvikler infrastruktur-software til cross-platform gaming, er i dag blevet købt af internetgiganten Yahoo!. På PlayerScales hjemmeside kommer CEO Jesper Jensen med følgende udtalelse (oversat til dansk):

”I dag er en stor dag – både i vores rejse med PlayerScale og for brugere af vores Player.IO produkt. Vi er glade for at meddele det næste store skridt mod vores mål om at bygge den bedst mulige gaming infrastrukturplatform: vi er blevet købt af Yahoo!. Og bare rolig, vi skal ingen steder. Vores platform vil fortsat understøtte de samme fantastiske spil, som du elsker at spille i dag … og i virkeligheden vil det kun blive bedre fra nu af!

Vores mål har altid været at hjælpe udviklere med at bygge de bedst mulige spil, uden at skulle bekymre sig om at bygge og skalere den nødvendige infrastruktur til at drive nutidens største succeser. I arbejdet med folkene hos Yahoo!, er det blevet klart, at vi deler denne lidenskab.

Vi har brugt de sidste fire år på at få en tre-personers startup til at vokse sig til et produkt, der står bag spil, der spilles af over 150 millioner mennesker verden over, og vi får mere end 400.000 nye brugere hver dag. I de sidste fire måneder alene har vi øget vores daglige brugervækstrate med næsten 60 procent. Med Yahoo! ‘s opbakning kan vi køre fantastiske produkter og forbedringer til vores platform ud på samlebånd hurtigere end nogensinde før. Vi vil fortsætte med at understøtte vores eksisterende produkt og levere nye tjenester som kan hjælpe dig med at vokse og administrere din succes i cross-platform gaming – uanset om det er casual, social eller mobil.

I dag markerer en milepæl for PlayerScale og jeg vil oprigtigt gerne takke holdet, vores udviklere og millioner af brugere for eventyret indtil nu og jeg kan love, at der er mere i vente.

Vi ønsker PlayerScale mange gange tillykke!

Skriv et svar